Obavijesti

Show

Komentari 25

Rukometaši kreću u pohod, a bodre ih naše nove kaubojke

Rukometaši kreću u pohod, a bodre ih naše nove kaubojke
9

Dio ovih ljepotica sigurno će se zaputiti i do Austrije, gdje će naši odmjeriti snage s Bjelorusijom, Srbijom i Crnom Gorom. Ovaj put ne spadamo u red prvih favorita, ali podrška neće izostati

VIDEO

Sve je spremno za novo Europsko rukometno prvenstvo. Početak je zakazan za 9. siječnja, a Hrvatska svoje utakmice 1. kruga igra u Austriji. To garantira pune tribine naših navijača, a naši će dečki sigurno uživati i u društvu svojih boljih polovica, koje često pohode ovakve događaje...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:30

Samo što se u međuvremenu promijenila momčad “kauboja”. Izbornik Lino Červar neke je prekrižio, na njihova mjesta su upali mlađi i poletniji, ali ljepotica neće nedostajati. Od “starih” WAG-sica, tu je Lucija Duvnjak (31), supruga našeg sjajnog rukometaša Domagoja (31). Njihova ljubav je započela još u školskim danima, a čini se da “cvjeta” jednako kao i onda. Upoznali su se na početku gimnazijskih dana u Đakovu, a od tada su gotovo nerazdvojni. Lucija ga prati po raznim turnirima i natjecanjima te je svojedobno Domagoj rekao da je ona jedina koja ga zna razveseliti i utješiti nakon teških utakmica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali i dobrotom te iskrenošću - rekao je Domagoj za Story.

Sve u tajnosti: Duvnjak oženio srednjoškolsku ljubav Luciju Žulj
Sve u tajnosti: Duvnjak oženio srednjoškolsku ljubav Luciju Žulj

A među “starosjediocima” u “kaubojima” je i izvrsni ljevak na poziciji vanjskoga Luka Stepančić (29). Luka je zadnje dvije godine u sretnom braku s lijepom Anom, a na vjenčanju ih je te 2017. godine zabavljala naša kraljica svadbi Maja Šuput.

Od “senatora” reprezentacije tu će biti i Željko Musa (33), koji je oženjen simpatičnom Sanjom, koju skriva od javnosti, te Zlatko Horvat (35), koji ljubi lijepu Maju. Zagrepčanin je upoznao Maju dok je igrala rukomet te je jednom prilikom spomenuo kako to uvelike olakšava njihov život jer supruga razumije obveze profesionalnog rukometaša. Par ima troje djece.

A iako tek ima 26 godina, Luka Cindrić (26) spada među naše vođe svlačionice. Iako to nikad nije potvrdio, ali ni demantirao, Cindra navodno već dulje uživa u vezi s Ogulinkom Larom. Ona je nekoliko puta podijelila fotografije sa zajedničkih ljetovanja, a par o svojoj vezi javno ne voli pričati.

Novak među reprezentativcima je mladić iz Ljubuškog, David Mandić (22), koji se na društvenim mrežama zna pohvaliti zajedničkom fotkom sa svojom lijepom djevojkom Anom Soldo. O ljubavi mladi par ne voli javno pričati...

Za dašak egzotike među rukometnim WAG-sicama pobrinula se lijepa Meksikanka Belen Aguirre. Ova bivša rukometašica u braku je s našim vratarom Matejom Ašaninom (26). Upoznali su se u Lisabonu i ljubav je odmah buknula. 

- Život je u Lisabonu bio je prekrasan, kako za igrati, tako i za živjeti. Zaista, prekrasno iskustvo. Dobili smo i dijete, malog Liama, sve mi se baš poklopilo - rekao nam je nedavno simpatični Matej, kojega smo upitali i koji će jezik sinčić govoriti u budućnosti...

Kauboji ljube najbolje: Tko će bodriti rukometaše s tribina?
Kauboji ljube najbolje: Tko će bodriti rukometaše s tribina?

- Ja nastojim s njim razgovarati na hrvatskom jeziku, ali borba je sad, ha, ha. Vidjet ćemo. Sa suprugom se sporazumijevam na španjolskom i nadam se da će Liam u budućnosti propričati oba jezika. Što više, to bolje - dodao je kroz smijeh Ašanin. Osim što je brižna majka i odlična supruga, njegova Belen aktivno radi i na manekenskoj karijeri te je na društvenim mrežama prati više od 50.000 ljudi.

Sretno zaljubljen je i Marin Šipić (22). On i njegova draga, Andrea Šarčević, u vezi su već nekoliko godina, a uspjeli su izdržati sve izazove veze na daljinu. Osim što se vole družiti s prijateljima, u slobodno vrijeme mladi par rado otputuje na egzotične destinacije, a nedavno su uživali u čarima prelijepe Indonezije. A kad su ovoga ljeta vidjeli simpatičnog Marina pred oltarom, mnogi su se iznenadili, jer s njim tamo nije bila Andrea, nego neka druga djevojka. Ispostavilo se kako je kao dobar sin Marin svoju mladoliku majku Deanu ovoga ljeta dopratio do oltara, čime je pobrao simpatije javnosti. 

GER, Tag des Handballs Hannover - LS, Deutschland (GER) vs Kroatien (CRO) Herren

Dio ovih ljepotica sigurno će se zaputiti i do Austrije, gdje će naši odmjeriti snage s Bjelorusijom, Srbijom i Crnom Gorom. Ovaj put ne spadamo u red prvih favorita, ali rukomet naši dečki sigurno nisu zaboravili igrati. Pomoći će i pune tribine pa ćemo, nadamo se, za kojih tri tjedna slaviti novu medalju...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

22:41
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju