Bomba iz Zagreba: 'Hoćemo Karabatića, pa on je napola Hrvat!'

Zoran Gobac potvrdio je za Sportski.net da postoji plan dovođenja Nikole Karabatića u mladu momčad CO Zagreba. Međutim, postoji i 'caka', kaže gazda hrvatskog rukometa.

27.10.2012.
17:07
VOYO logo

"Mi hoćemo Karabatića, ali postoje dva preduvjeta za tako nešto. Prvi preduvjet je da dokaže nedužnost, a drugi je da nema obeštećenja, da je slobodan igrač. Dakle postoji mogućnost, ali mi nemamo novaca za odštetu i ni na kraj pameti nam nije dovođenje igrača koji nije riješio svoj status pred tijelima zakona i pravde. Ali vrlo rado bi ga doveli. On je Hrvat, napola Hrvat po nacionalnosti, i mislim da tu ne bi bilo problema", izjavio je Zoran Gobac za Sportski.net i otkrio kako Karabatića tek treba kontaktirati.

Nije zasad bilo kontakata, ali tu je menadžer Andrej Golić koji je dobar s Nikolom, a radi tu i tamo za nas, ali koliko znam on još nije tu ideju predstavio Karabatiću. Sigurno je da bi Nikola jako pomogao našoj mladoj momčadi i da bi njegovo dovođenje bio pun pogodak, ali velim, prvo se trebaju riješiti neke stvari", zaključio je Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo