A JOJ...

ZNATE LI NA KOJEM JE MJESTU HRVATSKA ZAVRŠILA NA SP-U? Ozbiljno vam neće biti ugodno kada vidite ovaj podatak

Hrvatska je na kraju neslavno završila svoj put na SP-u, usput je i to usred natjecanja, ostala i bez izbornika Line Červara

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što je susretu posljednjeg kola drugog kruga izgubila od Danske sa 26-38 (15-17). Hrvatskoj je za prolaz igrala samo pobjeda, no upisala je težak poraz pa uz Dansku dalje ide i Katar.

Nakon što je neočekivano izgubila od Argentine, hrvatska reprezentacija se našla u teškoj situaciji. Tračak nade se pojavio nakon što je Katar pobijedio Argentinu (26-25) i “Kauboje” ostavio u igri za prolaz. Računica je bila jasna, pobjeda protiv aktualnih svjetskih prvaka osiguravala je prolaz.

Danska je i prije zadnjeg kola bila sigurno prva, pa je izbornik Nikolaj Jacobsen mogao odmarati udarne snage. Posebice nakon što je dio igrača među kojima je i Mikkel Hansen obolio od crijevne viroze. No, niti to nam nije pomoglo.

Hrvatska je na kraju neslavno završila svoj put na SP-u, usput je i to usred natjecanja, ostala i bez izbornika Line Červara koji je podnio ostavku, a na koncu i sam pogled na mjesto na kojem je Hrvatska završila izaziva nekakvu nelagodu.

Naime, popularni Kauboji završili su na 15. mjestu Svjetskog prvenstva…

Povratak na Net.hr