Hrvatski sportski velikan zaključio: 'Imamo kompleks'

'Mi definitivno nemamo kompleks od Francuza, ali imamo od Omeyera, barem ovi igrači imaju.

20.1.2014.
17:05
VOYO logo

Nekad zlatna ljevica našeg rukometa pomno je pratila preko TV-a što je sve govorio izbornik Claude Onesta svojim igračima. Po Saračeviću, ključan potez bio je na time-outu prvog poluvremena.

"Onesta je na prvom poluvremenu promijenio to što je u igru stavio Portea samo s jednim zadatkom, a to je trčanje u obranu i zaustavljanje Štrleka. Bio je žrtvovan jer u napadu nije ništa radio i bio je totalno nebitan. Abalo je pak dobio zadatak da bude 'flaster' na Duvnjaku u polukontri. Znači, riješili su našu polukontru i onda je bilo igranje šest na šest, muka i to je teško igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi su, dakle, imali plan 'B'. Kod nas je Drago Vuković u tri utakmice bio u prvoj postavi, a u nedjelju je prošetao samo do svlačionice i natrag. Duvnjak je u isto vrijeme bio u 'crvenom' sa snagom, dok je Kopljar nakon sjajnog početka, u drugom dijelu završavao na prvoj crti obrane protivnika.

//www.youtube.com/embed/eKHxTcd0RQQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo igrali do krila i to je bio problem. Ma bilo tko da je ušao, ako nema plana, onda je sasvim svejedno tko će ući."

I sad slijede kalkulacije. Ni dvije pobjede, protiv Rusije i u srijedu s Poljskom, ne garantiraju nam da će Kauboji u polufinale. Svladaju li Šveđani Francusku u zadnjem kolu s golom ili dva razlike, mi zbog lošije gol-razlike nećemo u borbu za medalju. Saračević se ne boji takvog scenarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tom slučaju ne vjerujem da će izgubiti jedan razlike. Ako budu odmarali i ako budu tako igrali onda ne vjerujem da će baš biti jedan, može biti dva-tri, onda nisu prvi u skupini. Druga stvar, tko garantira da će Švedska dobiti Poljake, ja ih ne vidim tako dobre", zaključuje Saračević.

"Atmosfera je OK, treba što prije zaboraviti tu utakmicu i okrenuti se Rusima. Imali smo sastanak i znamo gdje smo pogriješili", rekao je Goluža uoči dvoboja s Rusima (utorak, 15:45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva koncentracija je na Rusima. Težak su protivnik, igraju 6-0 i 5-1 obranu. Imaju visoku sredinu pa ne trebamo se žuriti s realizacijom. Dosta dobro trče. Moramo biti pametni i mudri", rekao je Goluža koji je svjestan da neće biti lako.

"Sve utakmice koje su igrali bile su u egalu pa očekujem još jednu tvrdu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja, 19. siječnja: Hrvatska - Francuska (25:27)

Utorak , 21. siječnja: Hrvatska - Rusija (33:25)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srijeda, 22. siječnja: Hrvatska - Poljska (20.15)

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo