ZLATKO HORVAT POTPUNO ISKREN PRED NOVINARIMA: / 'Kako smo igrali, malo smo i gubili...'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL

Kauboje već sutra očekuje utakmica protiv Njemačke

20.1.2019.
20:43
PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Razočaravajuć poraz Hrvatske rukometne reprezentacije dogodio se večeras u prvom kolu drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva. Brazilci su zasluženo pobijedili, a Hrvatska je odigrala svoju najlošiju utakmicu s puno pogrešaka u napadu.

"Znali smo tko je Brazil i da će ovo biti teška utakmica. Oni igraju jako agresivno i to su danas pokazali i stvorili su sebi puno šansi za lagani gol. Puno smo tehničkih grešaka napravili i onda kad smo se htjeli vratiti, onda nas nije ni sreća pomazila. Moramo što prije ovo zaboraviti. Pred nama su još dvije jako teške i jako važne utakmice", rekao je nakon utakmice Zlatko Horvat za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno su nam uzeli nekoliko lopti koje su bile upućene na pivota. Dva-tri puta se odbila lopta njima u ruke. Kad smo mi imali čisti šut, njihov golman je obranio i to je rizik koji smo preuzeli i ovaj put se nije isplatio", rekao je Horvat.

Vjeruje u bolju igru sutra

Brazilci su do vodstva došli na poluvremenu i nisu ga ispustili sve do kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na poluvremenu smo znali da smo i gubili s malo razlike kako smo loše igrali. Četiri razlike moguće je u 30 minuta dostići. Imali smo u više navrata dva razlike i pokušaje za smanjenje zaostatka, ali u tim trenucima nismo bili sigurni i onda na kraju te neće ni sreća pomaziti. Kad je Toledo zabio glomanu i igraču kroz noge, tu je bila naša šansa, ali nije se na kraju okrenulo. Brazil je zasluženo pobijedio, danas su bili stvarno bolja momčad i moramo ovo što prije zaboraviti jer sutra je već jako teška i jako bitna utakmica", objasnio je Horvat pa dodao:

"Ne smije nam ovo poljuljati samopouzdanje. Moramo biti onakvi kakvi smo bili u Munchenu. Čvrsti i kompaktni. Moramo vjerovati više u sebe i bit će nam tako lakpe igrati. Siguran sam da ćemo već sutra pokazati puno bolju igru, da ćemo biti pravi, ali trebat će nam i sreće na pobijedimo Njemačku kod kuće. Moramo sutra dati sve od sebe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo