Evo što je nakon rasturanja rekao najbolji igrač Hrvatske

12.1.2013.
19:02
VOYO logo

Najefikasniji i službeno najbolji hrvatski igrač u susretu 1. kola SP-a protiv Australije bio je Zlatko Horvat koji je zabio osam golova.

Uoči SP-a je imao malih problema s gležnjem i najavljuje da će stvari tek sjesti na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gležanj je dobro, izdržao je pola sata. Dva puta po 15 minuta, takav je bio dogovor. Ja se nadam da će to uskoro biti na 100 posto, sada je na nekih 80", izjavio je Horvat pa nastavio:

"Sve je ispalo dobro. Australija nije mjerilo, a mi smo bili disciplinirani od početka. Mislim da je za početak sve bilo kako treba, a sada će biti jače, pa još jače. Mi smo se više orijentirali na obranu, što smo u prvom poluvremenu jako dobro odradili. Još su nama malo teške noge od priprema. Bile su kratke pa smo namjerno malo jače trenirali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako komentirate praznu dvoranu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa dobro. U Madridu je sada lijepo vrijeme pa vjerujem da ljudi zato nisu baš pokazali preveliki interes za rukometom. Ja se nadam da će prava atmosfera biti kad budu prave utakmice."

Alžir? Gledali ste ih protiv Španjolske...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Španjolaca su imali neke šanse na početku i čim su Španjolci ubacili u višu brzinu, nije bilo više problema. Ja se nadam da ćemo i mi tako odigrati. Moramo biti čvrsti u obrani pa pomoću laganih golova dolaziti do veće prednosti".

Izbornik Slavko Goluža kratko je prokomentirao da sve ide prema planu. Drago mu je što je dao priliku gotovo svim igračima osim Vorija kojeg je odmarao te što nakon prve utakmice nema ozlijeđenih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina A: Njemačka - Brazil 33-23 Argentina - Crna Gora 28-26 Francuska - Tunis 30-27

Skupina B: Makedonija - Čile 30-28 Rusija - Island 30-25 Danska - Katar 41-27

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina C: Makedonija - Čile 30-28 Rusija - Island 30-25 Danska - Katar 41-27

Skupina D: Hrvatska - Australija 35-13 (17-4) Mađarska - Egipat 32-23 Španjolska - Alžir 27-14 12. siječnja: HRVATSKA - Australija 36:13 (17:4) 14. siječnja: HRVATSKA - Alžir 31:20 15. siječnja: HRVATSKA - Mađarska (21.15 sati) 17. siječnja: HRVATSKA - Egipat (21.15 sati) 19. siječnja: HRVATSKA - Španjolska (19 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo