Želite na Olimpijske igre? Britanci imaju rješenje!

Manje od godinu dana prije početka Olimpijskih igara u Londonu, čelni ljudi Britanskog rukometnog saveza odlučili su pozvati sve djevojke da se pridruže njihovoj reprezentaciji.

20.9.2011.
9:40
VOYO logo

Britanci će na Olimpijskim igrama u svim sportovima imati predstavnike, međutim problem je što u nekima ne mogu složiti momčadi. Tako je i sa ženskom rukometnom reprezentacijom, pa su preko službene stranice saveza odlučili dati zanimljivi oglas. "Imate li olimpijski san? Želite li nastupati u Londonu 2012. i pomoći nam da izborimo plasman u Rio 2016. pridružite se našoj ženskoj rukometnoj ekipi", stoji u oglasu na službenoj stranici Britanskog rukometnog saveza.

Zanimljivo je da mogu zaigrati svi, čak i oni koji nisu rođeni u Engleskoj. Uostalom, okosnicu sadašnje reprezentacije čine djevojke koje su se na Otok doselile iz Skandinavije, Italije i Švicarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam iz Italije, a u Engleskoj sam od 2007. godine. Jako sam sretna što sam postala britanska državljanka, a nadam se da ću kroz rukomet vratiti nešto ovoj zemlji", rekla je 31-godišnja Daniela Sposi, jedna od ključnih igračica reprezentacije.

Vezani članci:

arti-201107200757006 arti-201106030557006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo