ZAGREBAŠI UVJERLJIVI PROTIV GOLUŽINE MOMČADI: / Horvat vodio plinare do pobjede protiv Tatran Prešova

Image
Foto: PIXSELL

U susretu 11. kola regionalne SEHA lige rukometaši PPD Zagreba su u Varaždinu pobijedili Tatran Prešov 32-26 (17-10)

13.12.2017.
21:46
PIXSELL
VOYO logo

Igrači Zlatka Saračevića dobrom su igrom već u prvom poluvremenu stvorili solidnu prednost koja im je omogućila da stignu do svoje sedme pobjede i ostanu ispred Tatrana budući da je ovo bio susret do sada četvrte i pete momčadi na tablici SEHA-Gazprom lige.

Zagreb je otvorio utakmicu vodstvom 4-1, no Tatran, kojeg vodi Slavko Goluža, je smanjio na 5-4. Hrvatski prvak potom sa četiri uzastopna gola bježi na plus 5 (9-4), a do kraja poluvremena povećao je prednost na sedam golova viška (17-10). Na samom početku nastavka Zagreb podiže prednost na +8 (18-10). Gosti smanjuju na 18-13, no brzo su se 'Lavovi' vratili na sigurnih sedam razlike i mirno priveli utakmicu kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji među rukometašima Zagreba bili su Horvat sa sedam pogodaka i Ravnić koji se u strijelce upisao šest puta. Vratarski duo Kastelic/Jović skupio je 11 obrana. Bruno Butorac bio je prvo ime Tatrana sa sedam pogodaka, a po četiri su dodali Kasal, Čip i Urban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb u subotu 16. prosinca ponovo u Varaždinu dočekuje Vojvodinu. To je ujedno i posljednja utakmica Zagreba u SEHA ligi za 2017. godine.

Na ljestvici vodi Vardar sa 30 bodova PL Celje na drugom mjestu ima 23, a PPD Zagreb 22 boda. Nexe je na devetoj poziciji sa šest bodova koliko ima i Vojvodina na začelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo