ZAGREB U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA PORAŽEN OD EUROPSKOG PRVAKA: / Karačić i Milić donijeli pobjedu Vardaru

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji strijelac Zagreba bio je Leon Šušnja sa pet golova, a po četiri su dodali Josip Božić Pavletić i Domagoj Pavlović

27.2.2018.
22:16
PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su na svom terenu od europskog prvaka Vardara sa 25-24 u 15. kolu Seha lige.

Utakmica se igrala u dvorani u Sutinskim Vrelima, a Zagrebaši su kao i prije nekoliko dana u Ligi prvaka protiv Pick Szegeda imali prednost na poluvremenu (13-11). Međutim, gosti iz Makedonije u nastavku su neko vrijeme stizali rezultat domaćih, da bi na koncu i uz malo sreće stigli do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednju minutu ušlo se s rezultatom 24-24, a 13 sekundi prije kraja utakmice gol je zabio Igor Karačić i donio vodstvo Vardaru. Imali su zagrebaši priliku doći barem do boda, ali šut zagrebaša u posljednjim sekundama utakmice obranio je danas sjajni Strahinja Milić kojem je to bila 12. obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac Zagreba bio je Leon Šušnja sa pet golova, a po četiri su dodali JosipBožić Pavletić i Domagoj Pavlović. Luka Cindrić i Timur Dibirov zabili su po pet golova za pobjednički sastav.

Stanje na tablici nije se promijenilo. Makedonci su i dalje vodeća momčaad sa 43 boda, a drugoplasirani Zagreb ima 31, kao i treći Meshkov Brest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo