Rukometaši Zagreba jedva izborili finale, nakon intervencije Zorana Gopca

Rukometaši Zagreb Croatia osiguranja prvi su finalisti SEHA lige. U polufinalu su u Skoplju svladali bjeloruski Meškov 31:29.

12.4.2013.
19:30
VOYO logo

Zagrebaši su loše otvorili susreti, gubili i po četiri razlike da bi Meškov na odmor otišao s minimalnom prednošću. No, Zagrebaši se u nastavku bude i s raspoloženim Ivićem na golu do 44. minute prelaze u vodstvo 23:20. Zoran Gobac se tijekom poluvremena spustio u svlačionicu i očito dobro motivirao igrače.

Nakon toga Zagreb osam minuta prije kraja odlazi na plus pet čime je pitanje pobjednika bilo riješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najraspoloženiji u redovima zagrebaša bio je Stepančić sa sedam, dok je Horvat zabio šest golova. Ilić je skupio deset obrana. Kod Meškova je najbolji bio Ljubo Vukić, nekadašnji igrač Zagreba koji je zabio 10 komada.

U drugom polufinalu sastaju se dva makedonska kluba, Metalurg i Vardar. Zagreb će finale igrati u nedjelju u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Sandi Šola podnio je ostavku na mjesto prvog čovjeka SEHA lige, a novi predsjednik bit će izabran na izvanrednoj skupštini u subotu. Šoli, inače bivšem predsjedniku Uprave Karlovačke banke u četvrtak je određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje u zlouporabu položaja i ovlasti.

"Iako je do posljednjeg trenutka sudjelovao u pripremi završnog turnira SEHA lige u Skopju i rješavao detalje ugovora s Gazpromom, nakon povratka u Hrvatsku i odluke istražnog suda o pritvoru, predsjednik SEHA lige, Sandi Šola, predao je mandat Skupštini SEHA-e iz moralnih razloga i zahvalio svim savezima, klubovima i partnerima na dosadašnjoj suradnji. Na sutrašnjoj skupštini SEHA lige u Skopju, izabrati će se novi predsjednik", stoji na službenoj stranici SEHA luge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo