Zagreb proslavio novi naslov prvaka

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su Dubravu sa 36:21 u posljednjem kolu Lige za prvaka. Boris Dvoršek, trener Zagrebaša, ispunio je obećanje - deset pobjeda u deset utakmica u Ligi za prvaka.

31.5.2013.
9:41
VOYO logo

"Sezona je super završila, s tri osvojena trofeja. Igrači su jako puno uložili u posljednja tri mjeseca koliko smo zajedno. Puno smo radili na parketu, ali i izvan parketa. Ta tri mjeseca pamtit ću cijeli život jer su mi priuštila puno sreće i zadovoljstva", istaknuo je Dvoršek.

Prije utakmice Zlatko Horvat, kapetan momčadi, primio je nagradu kluba navijača Bijeli lavovi za najboljeg rukometaša kluba, prema izboru navijača. Josip Valčić, zamjenik kapetana, ispred kluba je primio svečanu tortu koju su za ovu prigodu posebno napravili navijači kluba Bijeli lavovi. A poslije utakmice Horvat je podignuo veliki pehar i kao i prošle godine otpao mu je poklopac kod podizanja u zrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je samo što se nismo ove sezone plasirali u osminu finala Lige prvaka", istaknuo je Horvat.

U klubu već polako slažu momčad za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za dovođenje vrhunskih igrača nemamo novca. Ali za mlade, kvalitetne igrače imamo. Tako je za nas potpisao Teo Čorić, mladi pivot Poreča. Situacija s Ilijom Brozovićem je takva da mora ići na operaciju", rekao je Ante Ančić, generalni menadžer kluba.

Najefikasniji protiv Dubrave bili su Matulić sa sedam i Marić sa šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo