ZADAĆA OBAVLJENA: / Preporođena Hrvatska u drugom poluvremenu pregazila Bahrein

Image
Foto: AFP, HENNING BAGGER

Hrvatski rukometaši ostvarili su očekivanu pobjedu protiv Bahreina u 2. kolu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre.

9.4.2016.
17:45
AFP, HENNING BAGGER
VOYO logo

Nakon uvodnog poraza od domaćina Danske (24-28) izabranici Željka Babića su došli do pobjede protiv najslabije momčadi na turniru. Odluka o putniku na Olimpijske igre past će u nedjelju kada naša reprezentacija mora pobijediti Norvešku.

Image
KAUBOJI OSTALI BEZ MUNICIJE: /

Hrvatska porazom od Danske započela lov na Olimpijske igre

Image
KAUBOJI OSTALI BEZ MUNICIJE: /

Hrvatska porazom od Danske započela lov na Olimpijske igre

'Ovo nije cirkus'

Hrvatska je prvo poluvrijeme protiv Bahreina odigrala nevjerojatno loše, pogotovo u obrani. Azijska je momčad radila što je htjela, 'prodala' je našim rukometašima nekoliko kontranapada, a u 16. je minuti povela s 9-6. Babićeva bukvica na minuti odmora i upozorenje da ovo nije cirkus nisu dali previše ploda, Hrvatske se i dalje mučila, ali je ipak do odmora uspjela doći do izjednačenja 14-14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je u svlačionici očito bio vrlo oštar prema svojim igračima, pa je u nastavku napokon zaigrala prava Hrvatska. Raspucali su se Duvnjak, Štrlek i svi ostali, napad je konačno bio tečan, a obrana čvrsta i prednost je rasla iz minute u minutu, sve do konačnih plus 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u našoj reprezentaciji bili su Manuel Štrlek s osam pogodaka i vratar Ivan Pešić s 18 obrana. Odlučujući nedjeljni dvoboj protiv Norveške počinje u 18 sati.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA: Stevanović, Pešić; Marić 1, Duvnjak 5, Kopljar 2, Gojun, Horvat 1, Karačić 3, Buntić 3, Mandalinić 2, Štrlek 8, Čupić 5, Pavlović, Kozina, Mamić 1, Cindrić 2.

BAHREIN: Abdulla, Alkhazna, Yaqoob; Hasan, Alfardan 5, Jaafar Abdulqader 2, Mahmud Abdulqader, Isa, Askani 1, Ahmed Almaqabi, Mohamed Almaqabi 4, Alsalatna 3, Ali Abdulqader, Saad 2, Habib 1, Alsayad 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo