VUKOVIĆ U PRIJENOSU UŽIVO OPOMENUO ZVIJEZDU KAUBOJA: / 'Nema se on tu što ljutiti, što on ima biti ljutit?'

Image

U emisiji Vrijeme je za rukomet nakon utakmice Hrvatske Kalebove su izjave komentirali gosti u studiju

21.1.2021.
23:05
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija imala je sjajan nastup na otvaranju prvog kruga protiv Bahreina, no otkrili smo i jednu informaciju u prijenosu uživo za koju nismo znali. Kaleb je nakon jednog pogotka Davida Mandića otkrio kako je Mandić nakon prvog kruga bio tužan i ljutit.

"Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog i Zagreba, ali reći ću to. Mandić je bio malo tužan i ljutit nakon prvog kruga, nije bio zadovoljan svojom ulogom. Poručio bih mu da se ugleda na Gorana Šprema koji nije odigrao ni minute u Portugalu. Svaku utakmicu je bio na tribini i analizirao je kako se suparnički golmani kreću i brane, pa je onda meni prenosio ta znanja. Na taj način je bio bitan član reprezentacije čak i kada nije igrao", rekao je Kaleb u prijenosu uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zna se tko kosi, a tko vodu nosi'

U emisiji Vrijeme je za rukomet nakon utakmice Hrvatske Kalebove su izjave komentirali gosti u studiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da kažem to zdravoseljački, znalo se uvijek u reprezentaciji tko kosi, a tko vodu nosi, ali to nije značilo da onom ispred sebe ne želiš pomoći. Takav je bio odnos između mene i Nikše. Svatko bi htio više igrati, ali Nikša je u tom trenutku bio ispred mene", rekao je Goran Šprem.

"Nema se on što ljutiti, što ima on tu biti ljutit? Može biti ljutit na svoju izvedbu ili samog sebe. Na prošlom je prvenstvu bio jedan od naših najboljih igrača. Kad si u kolektivu reprezentacije, to mora funkcionirati. Ako nema zajedništva, nema ni uspjeha", komentirao je Drago Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve komentare pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo