VUJOVIĆ UOČI NASTAVKA LIGE PRVAKA: / 'Očekujem da će dvorana biti popunjena, pogotovo poslije srebra'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kapetan Zlatko Horvat je istaknuo kako se igrači žele iskupiti za lošije rezultate u prvom dijelu Lige prvaka

6.2.2020.
16:44
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaše PPD Zagreb-a u subotu 8. veljače u Areni Zagreb očekuje prva utakmica u ovoj godini, susret 11. kola A skupine Lige prvaka protiv Flensburg-Handewitta.

"Čeka nas ozbiljan protivnik s ozbiljnim sastavom o kojem ne treba trošiti puno riječi. Ovo je jedna od onih utakmica za koju znamo da nam je ključna ukoliko želimo plasman u daljnje natjecanje," kazao je trener hrvatskog prvaka Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb se trenutačno nalazi na posljednjem, osmom mjestu u skupini s tri boda, ali još uvijek ima izgleda za prolaz u drugi krug.

"Zbog poraza od Celja i spleta prethodnih rezultata došli smo u poziciju da eventualno pobjedama protiv Flensburga i Aalborga možda možemo proći u drugi krug. Svi smo presretni što su nam se reprezentativci vratili s medaljom, ali također što su zdravi i raspoloženi. Igrači koji su ostali ovdje su jako dobro radili, trkački, ali generalno fizički su spremniji. Znamo s kim igramo i nismo u poziciji 'prijetiti im', ali imamo svoje adute."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDARNI ŠOLA TRENIRA KINEZE U ZAGREBU I SPRDA SE S KORONAVIRUSOM: /

'Od njih dvojice su svi bježali, možda da igramo s maskama'

Image
LEGENDARNI ŠOLA TRENIRA KINEZE U ZAGREBU I SPRDA SE S KORONAVIRUSOM: /

'Od njih dvojice su svi bježali, možda da igramo s maskama'

Vujović je dodao kao se nada da će Arena biti popunjena nakon sjajnog rezultata kojeg je ostvarila hrvatska reprezentacija na europskom prvenstvu osvojivši drugo mjesto.

"Očekujem da će dvorana biti popunjena pogotovo poslije rezultata koje je napravila reprezentacija Hrvatske i da gledatelji pozdrave naše dečke, osvajače medalja. S dobrim izgledima ulazimo u utakmicu i bilo bi sjajno da pobijedimo," poručio je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dres s potpisom srebrnih Kauboja

Kapetan Zlatko Horvat je istaknuo kako se igrači žele iskupiti za lošije rezultate u prvom dijelu Lige prvaka.

"Nakon Europskog prvenstva došli smo nazad u klub koji nam je sada jedini fokus. Želimo se iskupiti za lošije rezultate u prvom dijelu Lige prvaka i želja nam je da budemo u utrci za osminu finala. Teško je sa sigurnošću reći da možemo ili moramo pobijediti Flensburg jer su oni jedna odlična ekipa s odličnim rosterom, ali ako odigramo jako dobru utakmicu uz našu domaću publiku koja će nam dati vjetar u leđa, šanse za pobjedu nam se povećavaju," kazao je Horvbat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivost za gledatelje koji će doći u Arenu Zagreb će zasigurno biti mogućnost kupnje službenog dresa rukometnog kluba PPD Zagreb s potpisima srebrnih reprezentativaca Horvata, Ašanina, Hrstića, Ravnića, Mandića i Šipića, i sve to po promotivnoj cijeni dostupnoj za najbržih 50 kupaca.

Nakon deset kola na vrhu ljestvice nalazi se Barcelona sa 18 bodova, Pick Szeged je drugi sa 17 bodova, dok je na trećem mjestu PSG sa 16 bodova. Aalborg na četvrtom mjestu ima 10 bodova, a Flensburg je peti sa sedam bodova. Slijede Celje PL (6), Elverum (3) i PPD Zagreb (3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo