VUJOVIĆ KRENUO SA 'ŠOK-TERAPIJOM' U ZAGREBU: / 'Kažu nam da ne možemo dobiti Barcleonu. E, sad ćete vidjeti...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Zagreb je u vrlo kratkom periodu promijenio sedam trenera, a na red je opet stigao Vujović koji će uz Zagreb ostati i trener slovenske reprezentacije

25.9.2019.
20:29
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Branko Tamše je prošlost PPD Zagreba, a crnogorski stručnjak Veselin Vujović sadašnjosti i budućnosti. Nakon ružnog starta u Ligi prvaka i gorkog poraza u Danskoj smjena na klupi najjačeg hrvatskog kluba bila je neizbježna, a Vujović će brzo morati zbiti redove.

"Valjda je započela ta šok-terapija. Dva treninga su dobro prošla, pozitivna je atmosfera, ali uvijek je tako kad se u klubu ne dogode neke promjene. Vidim da se ljudi sjećaju mog dolaska i onog mog vremena u Zagrebu koje je bilo stvarno dobro", rekao je Vujović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebaši su imali traumatičan start sezone, ali Vujovića ne zanima prošlost, već utakmice koje slijede.

"Mene apsolutno ne zanima što se događalo prije mene. Zanima me samo što će biti kad ja budem tu. Ne spominjemo te utakmice i ne analiziramo njihove poraze", priznao je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema 'ne može'

Hrvatskim prvacima predstoji jako teška utakmica u nastavku sezone. Moćna Barcelona stiže u Zadar, gdje će odmjeriti snage. Katalonci predvođeni Lukom Cindrićem su ogromni favoriti na papiru, ali ne i u mislima novog trenera Zagreba.

"Kažu nam da ne možemo dobiti Barcelonu. Ali meni nitko ne može reći da nešto ne mogu. E, sad ćete vidjeti. Ja sam takav i zato me klubovi i žele dovesti. Htio bih da naša momčad sad pobijedi nekog jakog, da im skinemo skalp jer momčad sad jako sumnja u sebe. Cilj mi je da u naredne tri godine napravim nešto o čemu će se pričati. Uvijek treba imati najveće ciljeve. Uvijek ideš po zlato, a meže se dogoditi da se prevariš pa osvojiš broncu, što je isto tako velik uspjeh",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je u vrlo kratkom periodu promijenio sedam trenera, a na red je opet stigao Vujović koji će uz Zagreb ostati i trener slovenske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo