VRUĆE POJAČANJE: / Atraktivna Crnogorka došla u Podravku i izazvala potres u Koprivnici

Image
Foto: Facebook

Ima pregršt nastupanja po europskim ligama

25.4.2019.
10:32
Facebook
VOYO logo

Ženski rukometni klub Podravka Vegeta u novoj sezoni imat će izmjenu i na lijevoj krilnoj poziciji. Uz Korinu Karlovčan na toj će se poziciji uskoro naći mlada i talentirana Dijana Mugoša, izvjestili su na službenoj web stranici "ŽRK Podravka".

Elena Gjergijevska također u klubu

EU Koprivnicu stižu makedonska reprezentativka Elena Gjergijevska (29) koja igra na poziciji desne vanjske igračice, javljaju makedonski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gjeorgijevska ima pregršt iskustva po ligama diljem Europe, nosila je dresove Kometala, Vardara, Budućnosti i Fehervara...

Dijana je, pak, 23-godišnjakinja rođena u Podgorici, a igrala je za pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Crne Gore. Prije šest godina na Mediteranskim igrama u Turskoj bila je i članica seniorske reprezentacije, a trenutno nastupa za makedonsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osjećam se odlično zbog dolaska u Podravku'

Svoju je karijeru započela u školi rukometa Budućnosti, a nastupala je za još tri ekipe u Crnoj Gori prije nego što ju je rukometni put odveo u Tursku gdje je s Ardesenom igrala Challenge Cup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošloj sezoni bila je članica slovačkog prvoligaša Iuventa Michalovce s kojim je osvojila češko-slovačku MOL ligu i slovački kup. S Iuventom je igrala i u EHF Kupu gdje se s 82 pogotka uvrstila među najbolje strijelkinje sezone.

“Osjećam se odlično zbog dolaska u Podravku. Smatram da sam došla u pravi klub u pravo vrijeme. Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja trenera. Na meni je da radim što bolje i očekujem puno uspjeha s Podravkom”, izjavila je Dijana za službene internetske stranice Podravke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo