OGLAS

VLADO ŠOLA OTKRIO DETALJ O KOJEM NITKO DRUGI NE PRIČA: / 'Istaknuo bih da smo konačno to dobili'

Image
Foto: Screenshot

Legendarni vratar hrvatske rukometne reprezentacije s jednom stvari je posebno zadovoljan

26.1.2019.
22:53
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija natjecanje na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj okončala je na šestom mjestu, u susretu za peto mjesto bolja od Hrvatske je u Herningu bila Švedska sa 34-28 (16-13).

Luka Stepančić s pet i Marin Šipić s četiri gola bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok su Niclas Ekberg sa šest i Andreas Nilsson s pet pogodaka predvodili Švedsku. Utakmica za peto mjesto nije imala gotovo nikakav značaj, a to je bilo vidljivo i u pristupu obiju reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon vratar

"Ono što bih ja prvotno izdvojio jest to da smo na ovom prvenstvu konačno dobili jednog kvalitetnog vratara. Dobili smo jedan osigurač iza te obrane, a dobili smo i samu obranu. Istaknulo se nekoliko mladih igrača, dobili smo potvrdu da neki stariji još uvijek mogu igrati u reprezentaciji i davati svoj maksimum.", rekao je proslavljeni vratar Kauboja pa dodao:

"Ono što nisam vidio i mislim da to nismo dobro koristili su kontre i polukontre. Mi smo imali sjajnu obranu i vratare, a nismo zabijali golove iz tranzicije, jer to bi nam olakšalo utakmice protiv protivnika poput Njemačke i Francuske. Primjerice, sutra će u finalu igrati upravo takve dvije reprezentacije i volio bih da se mi profiliramo poput njih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i sutrašnje utakmice.

"U utakmici za treće mjesto ne očekujem veliki naboj kao u finalu. I Njemačka i Francuska su razočarane i mislim da će se to odraziti na njihovu igru. U finalu s druge strane, očekujem atraktivan i brz rukomet. Tko će pobijediti, ne možemo prognozirati.", zaključio je Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo