VLADO ŠOLA KRATAK I JASAN O DVOBOJU S NJEMAČKOM: / U dvije rečenice objasnio raspad hrvatskog rukometa

Image
Foto: Screenshot

Legendarni vratar Hrvatske nakon utakmice bio je izrazito lucidan

21.1.2019.
23:15
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija porazom protiv Njemačke izgubila je sve šanse za polufinale SP-a i borbu za medalju. Posebno je to teško palo legendarnom vrataru Kauboja i RTL-ovom komentatoru Vladi Šoli.

Ovo je realnost hrvatskog rukometa. Da, došli smo u dobru poziciju, napravili pritisak, bili smo gol u minusu i Nijemci su osjetili strah. Nisu se usudili ni pucati s krila. Na kraju su presudile sudačke odluke, njih par, to je ukupno bilo dovoljno za pobjedu ovakve Njemačke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žali za Brazilom

Šola, kao i mnogi reprezentativci Hrvatske, žali za bodovima protiv Brazila. "Šteta, to me boli. Pokazali smo na ovom turniru da možemo igrati kvalitetan rukomet, ali nedostaje nam širine", krenuo je Šola, koji danas trenira rukometaše Dubrave, a do jučer je bio u stožeru Hrvatske.

"Sve dok ne budemo imali jaku ligu, domaću hrvatsku ligu, nećemo držati korak s najjačima. Islanđani, Francuzi, Šveđani, Španjolci, Nijemci... Oni dolaze ovdje sa sustavom. Kada napune 18 godina njihovi igrači su profesionalci, a kod nas su to studenti koji ne mogu odraditi dva treninga dnevno. Na taj način ne možemo proizvoditi profesionalce za reprezentaciju, a kamoli za medalje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo