SPORTSKA VIJEST DANA: / Nikola Karabatić i društvo stižu u Zagreb!

Rukometaši PPD Zagreba ovog su utorka saznali suparnika u četvrtfinalu Lige prvaka. Na putu do 'final foura' stoji im stari suparnik i rival - Barcelona.

24.3.2015.
12:22
VOYO logo

Nakon što su izbacili Kolding, vječni hrvatski prvaci nisu imali sreće. Na putu im je iznimno jaka rukometna družina koju predvodi Nikola Karabatić. Uz ponajboljeg igrača svijeta, u sastavu su i mnoge druge rukometne zvijezde poput bivšeg zagrebaša Kirila Lazarova.

Nabrajati brojne Barçine zvijezde možemo unedogled, u momčadi su i katarski reprezentativac Danijel Šarić, krila Tomas i Sigurdsson, na crti Norvežanin Noddesbo i Francuz Sorhaindo. Vanjski igrači uz Nikolu i Kiru su Entrerios, Sarmiento, Rutenka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, društvo od kojeg svakog suparnika boli glava. Uz to, Zagreb će biti domaćin u prvoj utakmici. Dvoboj u Areni će se odigrati između (8-12. travnja), a uzvrat je u Španjolskoj (15-19. travnja). No, u Zagrebu su pali drugi velikani koji su došli do četvrtfinala, poput Kiela i PSG-a, zašto bi zagrebaši bili bez šanse i protiv Katalonaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici četvrtfinala plasirat će se na Final Four u Kölnu.

PPD Zagreb – Barcelona Vardar – Kielce PSG – Veszprem Szeged – Kiel

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo