VIDEO: / Sramotan ispad jedne od najboljih igračica Europe

Derbi-utakmicu Lige prvakinja u nedjelju su u podgoričkoj dvorani Morača odigrale ekipe Budućnosti i mađarskog Györa.

11.3.2014.
6:58
VOYO logo

Nažalost, čitav se događaj neće pamtiti po rukometu nego po huliganskom ispadu bez presedana kad je rukomet u pitanju, a pogotovo ženski, 24-godišnje crnogorske rukometašice Milene Knežević, inače ponajbolje rukometašice u Europi.

Na isteku posljednjeg napada na utakmici Knežević se ničim izazvana (barem ne u toj akciji) zaletjela na Anitu Görbicz i pogodila je čelom u glavu. Mađarica je odmah pala, a poslije nje i Crnogorka. Je li glumatala ili je i ona osjetila bol, ne zna se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci nisu reagirali nakon incidenta, kao ni delegat Dragan Načeski. Hoće li reagirati EHF?

Riječ je o dvjema ponajboljim rukometašicama na svijetu. Knežević je bila ključna igračica pri osvajanju Lige prvaka s Budućnosti pretprošle sezone, ali i vitalna pri osvajanju Europskog prvenstva s crnogorskom reprezentacijom u Beogradu krajem 2012. godine. Na tom je turniru bila druga najbolja strijelkinja s 41 pogotkom. Podijelila je drugo mjesto upravo s Görbicz, još 2005. godine službeno najboljom rukometašicom svijeta u izboru IHF-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je Knežević bila u najužem izboru kandidatkinja za najbolju svjetsku rukometašicu u 2013. godini. Ovaj put bi trebala biti kažnjena i to drastično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo