banner

IPAK JE DOŠLA

[VIDEO] POSLJEDNJI KOLINDIN SHOW NA TRIBINAMA: Kamera uhvatila predsjednicu u, ovaj put, neočekivanom izdanju

Predsjednica je stigla u Švedsku u pratnji supruga, a na tribine se smjestila, kao i prije, među navijače

Mislili ste da neće doći? E pa prevarili ste se. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović došla je u štokholmsku Tele 2 Arenu kako bi bodrila hrvatsku rukometnu reprezentaciju u borbi za zlatno odličje na Euru protiv Španjolske. Predsjednica se u svom mandatu istaknula kao najvatrenija navijačica gotovo svih hrvatskih reprezentacija, a rukomet joj je posebno drag i eto, bit će joj to posljednja utakmica Hrvatske na kojoj će prisustvovati kao predsjednica.

Predsjednica je stigla u Švedsku u pratnji supruga Jakova Kitarovića, a na tribine se smjestila, kao i prije, među navijače. U jednom trenutku uhvatila ju je kamera RTL-a u zdušnom navijanju, što zapravo pomalo i neočekivano jer je uoči utakmice kazala kako je jako prehlađena.

“Osjećam se izvrsno, iako sam prehlađena do kraja, ali morala sam doći dati potporu Linu i našim Kaubojima. Želim im da pobijede večeras! Svi ćemo za njih navijati, cijela Hrvatska, neki srcem, a neki i ovdje. Vjerujem u pobjedu, vjerujem u zlato… Pratila sam sve koliko sam stigla, ali prilično. Malo bih prevrtila utakmicu koju nisam stigla pogledati u realno vrijeme”, rekla je predsjednica uoči utakmice.

Povratak na Net.hr