VIDEO: / Mirko obranio čudo u Srbiji!

Hrvatski rukometaši očito ne mogu bez drame, ali i ovog puta priča je imala sretan kraj za Kauboje.

16.1.2012.
22:06
VOYO logo

I opet je, kao i prošle godine na SP-u u Švedskoj, put do pobjede bio jako težak, opet su Islanđani vodili većim dijelom da bi u samoj završnici izgubili. Nakon što je Buntić zabio u 59. minuti za 29:28, bilo je jasno da će Hrvatska pobijediti.

Važni detalji u toj utakmici bili su što se Goluža u drugom poluvremenu sjetio Buntića, koji mu je odgovorio golovima, i što je promjena obrane na 5-1 donijela čvrstoću pred Alilovićem u posljednjih deset minuta. A Mirko je bio sjajan sa 16 obrana, a pucački su dobro zadaću odradili Manuel Štrlek, Blaženko Lacković i Denis Buntić i Ivan Čupić. Ivano Balić je također napravio svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjevernjaci su u napadu imali brzi protok lopte i često su lako znali izigrati naše “nebodere” u 6-0 formaciji. Pa se Mirko Alilović često nalazio “na streljani”. Kako nije išlo onako kako je bilo planirano, već u 16. minuti, kada je Island imao prednost 9:7, Goluža je u igru uveo Ivana Balića čiji je nastup zbog ozljede prepona bio upitan.

No, ni s Balićem u postavi nije se mnogo toga promijenilo, u jednom trenutku se gubilo i s tri pogotka (8:11) i tek u završnici poluvremena taj je zaostatak smanjen na samo pogodak razlike (14:15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku ista slika, stalno smo lovili Islanđane, a kad smo ih ulovili u samoj završnici, onda smo i slomili, te upisali vrijedna dva boda.

YouTube - Videos from this email

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u našoj reprezentaciji bio je Štrlek sa osam pogodaka, te Lacković, Čupić i Buntić po pet golova. Sjajni Alilović upisao je ukupno 16 obrana. Sljedeći protivnik Hrvatske je Slovenija, a utakmica se igra u srijedu u 18.10 sati. 16.01 - Hrvatska - Island 31:29

18.01 - Hrvatska - Slovenija 31:29

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.01 - Hrvatska - Norveška (20.10 sati)

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo