VIDEO: Katar pomaknuo granice i odlučio bogato nagraditi svoje junake

Nakon što je Katar kreirao veliku senzaciju na SP-u, svladavši u četvrtfinalu Njemačku 26:24, rukometni savez Katara odlučio je nagraditi svakog igrača reprezentacija sa dva milijuna eura, novim namještenim stanom, i maseratijem.

Čitav Katar je u euforiji. Njihovi rukometaši su šokirali svijet svladavši u četvrtfinalu Njemačku 26:24, čime su izborili polufinale protiv Poljske. Tim povodom rukometni savez Katara je odlučio napraviti nešto što nitko nikad u povijesti rukometa nije napravio. Znači, nakon trijumfa, čelni ljudi katarskog rukometa odlučili su svoje junake nagraditi sa dva milijuna eura, novim namještenim stanom, i maseratijem.

Da, nije šala, dobro ste pročitali. Dva miljuna eura, novi luksuzni stan, i maserati.

Uz navedeno, svatko od igrača bi trebao dobiti i sportsko državljanstvo Katara. Za one koji ne znaju, reprezentacija Katara se uglavnom sastoji od stranih igrača, od čega ih je dosta sa ovih područja.

Danijel Šarić, Žarko Marković, Goran Stojanović, Jovo Damjanović i Eldar Memišević, ali i Kubanac Rafael Capote te Španjolac Borja Vidal. Uz njih, na klupi sjedi i poznati španjolski trener Valero Rivera.

Povratak na Net.hr