STRAŠAN JE

[VIDEO] JESTE LI SVJESNI KAKVA OPASNOST PRIJETI HRVATSKOJ? Hansen je sinoć izveo gotovo nemoguć potez

Hrvatski rukometaši će drugu utakmicu drugog dijela natjecanja odigrati protiv Argentine u subotu, s početkom u 18 sati, a pobjedom bi osigurali plasman u četvrtfinale

Rukometna reprezentacija Danske svladala je u prvoj utakmici drugog kruga Katar 32:23. Danci su ovom pobjedom zasjeli na prvo mjesto naše skupine sa šest bodova, dok je Hrvatska na drugom mjestu s pet bodova. Najbolji strijelac na utakmici bio je vanjski Katara Frankis sa 12 pogodaka, a za Dance je najbolji bio Hansen s osam pogodaka.

Potez koji je doista bio fantastičan je šut Hansena preko zida po isteku vremena. Majstoriju najboljeg danskog igrača pogledajte u videu:

 

HRVATSKA JE DOBILA MEGAIGRAČA: ‘Njega samo treba pustiti da igra!’ No, jedan drugi radi strašan posao; ‘On daje ton kompletnoj obrani’

Hrvatski rukometaši će drugu utakmicu drugog dijela natjecanja odigrati protiv Argentine u subotu, s početkom u 18 sati, a pobjedom bi osigurali plasman u četvrtfinale. Utakmicu ćete moči pratiti uživo na RTL televiziji.

Utakmica protiv Argentine je, dakle, ključna za prolazak u četvrtfinale, a porazom bismo se mogli uvaliti u velike probleme. Ako izgubimo, u posljednjoj utakmici morat ćemo po pobjedu protiv Danske, a u suprotnom slučaju ćemo u toj utakmici moći odmoriti cijelu prvu momčad.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr