Balić i ekipa dobro paze na stvari zbog ovog 'kradljivca'

Hrvatski rukometni reprezentativac Venio Losert u gostovanju na Totalnom FM-u priznao je da često u svlačionici 'ukrade' pokoju sitnicu suigračima.

10.7.2012.
12:26
VOYO logo

"Koljena su mi zaklecala kad sam čuo! Znao sam da sam u konkurenciji, ali kad su mi javili stvarno sam se iznenadio! Velika mi je čast i ponos i obaveza! To je vrhunac, ne znam što bi jedan sportaš na tako velikom natjecanju više mogao poželjeti!" ovako je Venio Losert na Totalnom FM-u opisao trenutak kada je saznao da mu je povjerena čast da nosi hrvatsku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu.

Slavni rukometaš gostovao je u Doručku na Totalnom FM – u u rubrici tajni gost. Saša Lozar domaćin showa morao je prethodno pripremiti pitanja iako nije znao tko ga čeka s druge strane telefonske linije. U simpatičnom razgovoru tako smo doznali da Venio više voli plavuše od crnki te da ga roditelji nikada nisu ulovili u 'ljubavnom klinču s djevojkom'. Objasnio je da se od kuće odselio već sa 15 godina pa se nikada nije doveo u takvu neugodnu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa nije mogla propustiti Venija pitati o atmosferi u reprezentaciji te zdravstvenom stanju rukometne zvijezde Ivana Balića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo ok. Ivano je isto dobro. Ne dobro, nego odlično! Pripremamo se već mjesec dana za Olimpijadu i situacija je skroz ok. Mi bi voljeli da se ponovi Atena, a sad što će biti ne znam", rekao je proslavljeni rukometaš.

Doznali smo i da će Venijevi suigrači u olimpijskoj svlačionici morati posebno pripaziti na svoje stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U trgovini nisam ništa ukrao. Suigračima jesam nešto ovako, majicu nekakvu, neku sitnicu. Recimo kad smo na nekom putovanju ili nešto tako, ali da sam nešto u trgovini ukrao, nisam nikad", zaključio je Losert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo