banner

POTVRDIO HRS

VELIKI PREOKRET: Lino Červar ostaje izbornik rukometne reprezentacije! Čelnici Saveza objasnili svoju odluku…

Iako se nagađalo, a i Červar je sam najavio odlazak, došlo je do velikog preokreta i Lino Červar ostaje na klupi Kauboja

Lino Červar ostaje izbornik hrvatske rukometne reprezentacije! Odlučio je tako Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza, a razlog je prekratak rok do novog reprezentativnog okupljanja.

ANKETA: Lino Červar ostaje na izborničkoj klupi, slažete li se s odlukom Hrvatskog rukometnog saveza?

Priopćenje HRS-a prenosimo u cijelosti:

Izbornik Lino Červar je na sjednici Upravnog odbora obrazložio izvješće nakon nastupa na Europskom prvenstvu 2018. te je nakon toga dobio mogućnost nastavka suradnje do opoziva iste, unatoč isteku ugovora 31. ožujka, s obzirom na nadolazeće akcije koje su pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom. Hrvatska će u travnju igrati dvije prijateljske utakmice protiv Švedske, u lipnju Hrvatska protiv Crne Gore igra kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga slijede Mediteranske igre u španjolskoj Tarragoni.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac, nakon sjednice Upravnog odbora je rekao: “Upravni je odbor na današnjoj sjednici u cijelosti prihvatio izvješće izbornika Červara te donio odluku da se zbog kratkog roka do prvih reprezentativnih akcija – odlaska u Švedsku već 2. travnja te kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Crne Gore u lipnju – produljuje suradnja s g. Linom Červarom i nakon isteka ugovora do opoziva suradnje.”

“Nakon podnesenog izvješća pred članovima Upravnog odbora, spreman sam kao izbornik voditi hrvatsku mušku seniorsku rukometnu reprezentaciju u sljedećim akcijama i nastaviti započeti rad”, rekao je izbornik Lino Červar nakon sjednice Upravnog odbora.

Povratak na Net.hr