VELIČANSTVENA POBJEDA! / Hrvatska je u polufinalu Europskog prvenstva!

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
27.1.2016.
22:40
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

U šokantnom danu na Euru u Poljskoj dogodila su se dva čuda - prvo je Norveška svladala Francusku, a potom je Hrvatska protiv Poljske ganjala pobjedu od 11 razlike, a igrači Željka Babića pobijedili su s nevjerojatnih 14 razlike. U stvorenom krugu Hrvatska, Francuska i Poljska su završili s po šest bodova, a naši rukometaši su prošli u polufinale zahvaljujući senzaciji u Krakowu.

Image
APSOLUTNA SENZACIJA: /

Norveška sredila Francuze i prošla u polufinale

Čudesni Štrlek i Stevanović

Hrvatska je prvo poluvrijeme dobila s 15:10, a u prvih deset minuta drugog dijela serijom 8:0 naši rukometaši su poveli s 23:10 i počeli vjerovati u čudo. U 46. minuti Hrvatska je povela s 30:13, a do kraja je uspjela sačuvati pobjedu protiv nemoćnih Poljaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Hrvatske su najbolji bili Manuel Štrlek s 11 golova, Marino Marić je postigao sedam, a Zlatko Horvat pet golova, dok je vratar Ivan Stevanović imao 13 obrana. Poljake je predvodio Karol Bielecki s četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su u našoj skupini Norvežani su senzacionalno pobijedili olimpijske, svjetske i europske prvake Francuze s 29:24, dok je Bjelorusija bila bolja od Makedonije s 30:29. Norveška je pobjednik skupine s 9 bodova, Hrvatska je druga sa 6, koliko imaju i Francuzi i Poljaci, Bjelorusija je peta s dva boda, a Makedonija posljednja s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak protiv Španjolske

Hrvatska će 29. siječnja igrati polufinale u Krakowu protiv Španjolske, dok se u drugom polufinalu sastaju Njemačka i Norveška.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmici u Krakowu nazočila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je u trodnevnom posjetu Poljskoj. Predsjednica Grabar-Kitarović je sa suprugom Jakovom prije utakmice u svlačionici ispratila rukometaše i zaželjela im uspjeh, a potom je na tribinama dvorane Tauron odgledala utakmicu zajedno s hrvatskim navijačima.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo