Hrvat uništio Zagreb, ali ni za njega nema mjesta u reprezentaciji

Rukometaši Vardara napravili su veliki posao u pohodu na prvi trofej ove sezone.

11.4.2014.
20:52
VOYO logo

"Vrlo smo zadovoljni ovom pobjedom, naša obrana je bila odlična. Oni imaju mlade igrače s manje iskustva nego što ga mi imamo, i to je bila naša prednost", rekao je trener Vardara, Raul Gonzales.

Prvo ime utakmice bio je hrvatki rukometaš Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo jednu odličnu utakmicu. Znali smo da Zagreb ima mnogo potencijala i mnogo igrača koji kucaju na vrata reprezentacije. To je mlada ekipa koja ima dosta oscilacija i mi smo to iskoristili", nadovezao se na trenera najbolji igrač Vardara i ovog susreta, Igor Karačić koji je postigao 8 golova.

Iako već duže vrijeme pruža sjajne partije u dresu Vardara, hvaljeni hrvatski rukometaš nije dosad bio niti na jednoj velikoj smotri s hrvatskom A reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Zagreba Boris Dvoršek najavljivao je uoči utakmice pohod na naslov prvaka, ali planovi su se izjalovili već na prvoj stepenici.

"Zaslužena pobeda Vardara. Mislim da je sve riješeno u prvih 20 minuta jer smo mi imali puno grešaka. I naravno, razočarani smo jer smo loše odigrali", izjavio je Dvoršek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U druoj polufinalnoj utakmici Brest Meškov je nakon produžetaka i ruleta sedmeraca pobijedio Tatran Prešov i osigurao polufinale. Regularni dio završio je rezultatom 26:26, a dramatična završnica riješena je tek nakon izvođenja sedmeraca i to nakon čak sedam serija.

U utakmici za treće mjesto u nedelju sastat se Zagreb i Tatran Prešov, dok će se za titulu prvaka boriti Vardar i Brest Meškov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo