Vapaj iz Srbije: 'Neki idiot nam je možda uzeo zlato!'

Izbornik Srbije Veselin Vuković nakon poraza u finalu Europskog rukometnog prvenstva od Danske 21:19 istaknuo je kako je njegovoj momčadi jako nedostajao ozlijeđeni Žarko Šešum.

30.1.2012.
11:38
VOYO logo

Šešum je propustio finale nakon što ga je polufinalnom dvoboju protiv Hrvatske netko od navijača pogodio upaljačem u oko i ozlijedio mu rožnicu, zbog čega je srpski reprezentativac završio u bolnici. Podsjetimo, navijači u BeoAreni su na meti imali Slavka Golužu i Ivana Balića.

"Mnogo nam je nedostajao Šešum, ali kako smo ga sami povrijedili – bravo. Neki idiot nam je možda uzeo zlato, a dobro smo i prošli kako sam mislio da bi moglo biti", rekao je Vuković nakon utakmice za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su bili fizički i emotivno mrtvi poslije susreta s Hrvatskom. Taj dvoboj je za nas bio finale. U finalu smo izgorjeli i nismo imali rješenje u napadu", kazao je srpski izbornik.

U finalu je presudila kvaliteta Danaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do sada smo imali skup pojedinaca, a ovdje smo imali momčad i to nas je dovelo do medalje. Iskreno, nismo među dvije-tri najbolje reprezentacije, ali posebno mi je drago što je na prvenstvu dominirala škola s ovih prostora", istaknuo je Vuković.

Pred reprezentacijom Srbije sad je kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Londonu, ali izbornik se prvo želi odmoriti od svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima puno stvari koje mi se nisu svidjele, bez obzira na rezultat. Ipak, ima mnogo razloga za slavlje", zaključio je Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo