UTUČENI HRVATSKI RUKOMETAŠI: / 'Nije ovo bio naš dan, sad moramo težim putem'

Image
Foto: PIXSELL

Poraz od Švedske prokomentirali su Štrlek i Karačić

16.1.2018.
23:02
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija upisala je poraz od Švedske sa 31-35 u posljednjem susretu u skupini A prvog kruga Europskog prvenstva u Spaladium Areni. U Zagreb, gdje ju očekuju susreti protiv Francuske, Norveške i Bjelorusije, prenosi dva boda.

Image
HLADAN TUŠ KAUBOJIMA NA OPROŠTAJU OD SPLITA: /

Hrvatska porazom gurnula Srbiju u drugi krug

Image
HLADAN TUŠ KAUBOJIMA NA OPROŠTAJU OD SPLITA: /

Hrvatska porazom gurnula Srbiju u drugi krug

Previše pogrešaka

"Otpočetka nam nije išlo ni u obrani ni u napadu, bilo je previše pogrešaka. Borili smo, pokušali smanjiti rezultat. Hvala još jedanput navijačima u Splitu na ovom gostoprimstvu, bilo je nevjerojatno ovdje igrati ove tri utakmice. Idemo sad dalje s dva boda i bit će jako teško, ali sve je u našim rukama", kazao je za RTL Manuel Štrlek nakon poraza od Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Dodao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ni zabijali niti smo igrali obranu, nismo imali kontri. Jednostavno su Šveđani bili bolji. Nema tu nekih mudrolija, treba ovo što prije zaboraviti i krenuti dalje."

Ovo treba zaboraviti

Teško je bilo nakon utakmice i Igoru Karačiću:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio jedan od dana kada ništa nije išlo. Nismo bili na zadatku. Olako su dolazili do zicera i lakih golova. Moramo se brzo skupiti i zaboraviti ovu večer. Ali i dobro analizirati da ispravimo. Sigurno da smo potrošeni, ali ne smije nam to biti alibi za poraz i oni su bili potrošeni... Jednostavno nije išlo. Nismo pokazali karakter, obrana nije bila na nivou, nismo pomogli golmani..."

"Hrabrili smo se, dogovarali, ali bio je ovo dan kad je njima sve išlo, nama ništa. Ovo ništa ne mijenja, htjeli smo ovdje završiti s pobjedom, prenijeti sva četiri boda. Bilo bi nam onda lakše u Zagrebu, sad idemo težim putem. Hvala publici, Spaladium areni, ovo nikad nisam doživio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično je razmišljao i Luka Cindrić:

"Trebamo što prije zaboraviti utakmicu protiv Švedske i okrenuti se protivnicima koji nas čekaju u drugom krugu Europskog rukometnog prvenstva - reprezentacijama Francuske, Norveške i Bjelorusije. Mi večeras nismo igrali dobro i Švedska je bila bolja. Nismo se dobro branili, a i u napadu smo pravili greške."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo