Šok na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj: Nestale tri rukometne reprezentativke!

U Hrvatskoj je u tijeku Svjetsko juniorsko prvenstvo za rukometašice, a iz Đurđevca dolazi nevjerojatna vijest. Tri reprezentativke DR Konga su - nestale.

4.7.2014.
14:08
VOYO logo

Mazenga Mirnelle Kele, Mvita Julie Betu i Mayunga Laeticia Mumbala su nestale iz hotela, a pretpostavlja se kako su pobjegle kako bi u Hrvatskoj ili nekoj drugoj europskoj zemlji zatražile azil. No, to je samo špekulacija, MUP vodi tri djevojke kao nestale.

"Na doručku u Hotelu Picok u Đurđevcu, u kojem su smještene igračice Demokratske Republike Kongo, nisu se pojavile tri reprezentativke DR Kongo. Predstavnik DR Kongo nestanak igračica prijavio je Hrvatskom rukometnom savezu, a HRS je o nestanku obavijestio Ministarstvo unutarnjih poslova RH, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH te Svjetski rukometni savez (IHF). Djevojke su hotel napustile bez osobnih stvari kao i bez putovnica, koje se nalaze kod predstavnika DR Kongo", izjavio je Silvijo Njirić, izvršni direktor Svjetskog rukometnog prvenstva za juniorke Croatia 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prvenstvo se održava od 28. lipnja do 13. srpnja, a nakon četiri kola natjecanja naše rukometašice imaju učinak od tri pobjede i jednog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo