SUDAR HRVATSKE I SLOVENIJE

UMOR I MANJE OD 24 SATA ZA ODMOR UČINILI SVOJE: Što mislite, tko je prema kladionicama favorit u borbi za broncu?

Kladionice kažu da je Slovenija večeras blagi favorit protiv Hrvatske.

To je rezultat imalo, prema svemu sudeći, to  što “kauboji” nisu imali niti 24 sata za odmor nakon dramatične polufinalne utakmice protiv Norveške, u kojoj su kauboji pali u produžetku nakon velike bitke u pariškom Bercyju. Naravno, tome da je Slovenija blagi favorit kumovala je i trenutno loše mentalna stabilnost naših potrošenih rukometaša.

U hrvatskim kladionicama u subotu koeficijent na pobjedu Slovenije je 2.00, a na naše 2.50. Deset je kvota na neriješeno. Vrijedi naglasiti kako su kladioničari dobro procijenili utakmicu Hrvatske i Norveške. Uoči susreta, omjer je bio 50-50, a na kraju je sve otišlo u produžetke.

OTKRIVENA VELIKA ISTINA O TRAGIČARU HORVATU: Izbornik Babić dao odgovor na pitanje koje muči čitavu naciju

Protiv Španjolske su, pak, kladionice kauboje okarakterizirali kao autsajdere, a tome svjedoči i koeficijent od 3.50. Na kraju je slavila Hrvatska. Onaj tko se kladio na Hrvatsku u toj utakmici mogao je dobro zaraditi.

U finalu kladionice predviđaju i laganu pobjedu Francuza. Omjer je 1.35 na domaćine, a 4.00 na Norvežane koji prvi put u povijesti igraju finale Svjetskog rukometnog prvenstva.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr