TRENER ZAGREBA NIJE HTIO ŠUTJETI: / 'Neke reakcije igrača prema sucima nisu bile u redu'

Image
16.3.2017.
21:02
VOYO logo

"Meškov je zasluženo pobijedio. Mi nismo odigrali dobro u obrani niti golmani na vratima, u segmentu gdje smo najjači. Neke reakcije igrača prema sucima nisu bile u redu i zaradili smo dva isključenja. Moramo biti koncentrirani na protivnika, a to nismo bili," kratak je bio Ivandija.

ZAGREBAŠI IM POSTALI NOĆNA MORA: U tjedan dana izbacili Slovence iz dva natjecanja

Važna utakmica za Meškov

Njegov kolega s klupe Meškova, Sergi Bebeško, čestitao je Zagrebu na kvalitetnoj igri iako im rezultat ništa nije značio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je ovo bila važna utakmica za plasman na Final Four. Igrali smo dobro u napadu, u obrani je bilo manjih problema zbog brze igre Zagreba, ali to nije bilo odlučujuće", kazao je trener bjeloruske momčadi koji ponovni ogled sa Zagrebom priželjkuje u finalu SEHA lige.

Vratar Meškova Ivan Pešić nakon utakmice je rekao da su se pripremali za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Morat ćemo se više truditi'

"Igrali smo na pobjedu koja nam je trebala za završnicu lige. Imali smo malih problema u obrani, ali u napadu smo bili strpljivi i to se odrazilo na rezultat", izjavio je Pešić.

Utakmicu je komentirao i igrač PPD Zagreba Darko Cingesar koji je istaknuo jako lošu igru u obrani i puno primljenih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je tek napad u prvom poluvremenu bio dobar, ostalo nije. Ako želimo napraviti dobar rezultat protiv Veszprema u Ligi prvaka onda ćemo se morati malo više potruditi", zaključio je Cingesar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo