TO SMO ŽELJELI ČUTI: / "Hrvatska može biti europski prvak"

Image
Image
28.1.2016.
14:31
VOYO logo

"Ono što smo napravili u srijedu je fantastično, sada se moramo koncentrirati na Španjolsku. Sigurno imamo samopouzdanje i elan, ali to je sport i moramo se pripremiti, ne 100 posto, nego 500 posto. Ne želimo stati na polufinalu. Ako smo dobili tu priliku, bila bi šteta da ne učinimo sve što možemo za finale. Medalja je fantastična stvar, ali u igri je i plasman na Olimpijske igre i Svjetsko prvenstvo. To bi nam jako olakšalo sljedeću godinu. Vrijedi dati sve od sebe. Protivnici su odlični, ali to su sve ekipe koje se može pobijediti. Kao svi oni, i mi imamo realne šanse da budemo prvaci Europe", prokomentirao je Metličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolci su nedorečeni"

"Španjolci su dobri u obrani. Agresivni su i prisiljavaju protivnika na pogreške. Imaju fantastične golmane, ali mislim i da u igri šest na šest imaju velikih problema. U dosadašnjim utakmicama nisu dobro reagirali na agresivne zone, imali su problema i čine mi se nedorečeni", dodao je bivši hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Metličića, utakmicu protiv Španjolaca je najavio Štrlek koji je protiv Poljske postigao 11 golova i bio prvi strijelac dvoboja.

"Sada trebamo zaboraviti utakmicu protiv Poljske, koncentrirati se na Španjolsku i dobro pripremiti za tu utakmicu. Jer ako ćemo biti u nekoj euforiji, to neće dobro ispasti. I dalje trebamo igrati kao momčad, biti mirni, koncentrirani, boriti se jedan za drugoga i siguran sam da možemo napraviti velike stvari", rekao je Štrlek, pa prokomentirao Španjolce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrebna najbolja utakmica"

"U dobroj su formi, ali ćemo ih dobro proanalizirati i pripremiti se. Nadam se da ćemo znati iskoristiti njihove loše strane. Morat ćemo odigrati najbolju utakmicu na turniru ako želimo ući u finale", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njega svoja je razmišljanja iznio i Stevanović koji je s 13 obrana bio jedan od junaka trijumfa nad domaćinom prvenstva.

"Pero (Metličić op. a.) i izbornik će nas dobro pripremiti za Španjolce, a na nama je da njihove ideje provedemo na terenu. Imaju odlične golmane i sigurno ćemo ih Mirko (Alilović, op.a.) i ja trebati barem popratiti koliko god budemo mogli. Najvažnije je da dobro odigramo obranu i onda će cijela momčad lakše igrati. Trebamo spriječiti španjolska dodavanja na pivota, a mislim da se možemo lakše braniti od udaraca njihove vanjske linije", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu sastat će se Norveška i Njemačka, a taj susret također će se, kao dvoboj Hrvatske i Španjolske, igrati u petak u Krakowu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo