SVI U ARENU: / "Ovo je utakmica koja bi mogla obilježiti našu sezonu"

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Rukometaši hrvatskog prvaka PPD Zagreba u subotu će u zagrebačkoj Areni (20 sati) ugostiti poljskog doprvaka Wislu Plock u utakmici 5.

15.10.2015.
14:53
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

"To je suparnik po našoj mjeri i utakmica koja bi mogla obilježiti sezonu, pozitivno ili negativno. No, vjerujem da će moji igrači odigrati požrtvovno i koncentrirano te da ćemo ovom pobjedom krenuti u pozitivnu seriju koju bismo mogli nastaviti protiv Beşiktaşa i Flensburga", rekao je Vujović.

Wisla je u prva četiri kola osvojila tri boda, odnosno bod manje od PPD Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Četvrto mjesto objektivni cilj"

"Otvorili su sezonu slično kao i mi. Osvojili su veliki bod protiv Veszprema kod kuće, dobro odigrali u Parizu, pobijedili u Celju i dobili šamar od Kiela kod kuće, kao što smo mi dobili kod PSG-a. Radi se o momčadi koja ima 16 podjednakih igrača, složena je i igra po španjolskom modelu. Drže visok ritam cijelu utakmicu i teže imati oko 70 šuteva po utakmici. Ako imaju 50 posto realizacije, onda je to 35 pogodaka", analizirao je Vujović, a kao najopasnije igrače Wisle istaknuo je ruskog reprezentativca Dmitrija Žitnikova i srpsko reprezentativno lijevo krilo Ivana Nikčevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, oni su opasni kao momčad, a takvi su suparnici najopasniji. Na vrijeme smo dobili ozbiljnu opomenu od PSG-a. Još smo uvijek na dobrom putu za osvajanje četvrtog mjesta u skupini, što je objektivan cilj. Meni je nevjerojatno da smo došli u poziciju da nas se smatra favoritima ako ne igramo protiv Barcelone, Kiela, Veszprema i još nekoliko sličnih momčadi. Iskreno, vjerujem da ćemo pobijediti Wislu i da smo discipliniranija, bolja i požrtvovnija momčad", tvrdi trener Zagrebaša.

Image
RUŽNO ZA GLEDATI: /

Karabatić i društvo razvalili zagrebaše

Vratar Ivan Stevanović zna i recept za pobjedu u utakmici koju je označio najvažnijom u ovom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto Obranović nije na popisu"

"Mora nas krasiti velika borbenost. Moramo ih ostaviti na 23, 24 gola, obrana nam opet mora biti na visini i onda nećemo imati nikakvih problema. To je momčad koja je slična nama, vođena vrhunskim stručnjakom, koja želi biti visoko plasirana u Ligi prvaka. Bolje igraju kod kuće nego u gostima, ali vjerujem da uz dobru obranu možemo doći do važnih bodova", zaključio je Stevanović.

Od Zagrebovih igrača zdravstevnih problema imaju Stefan Vujić i Leon Šušnja koje muči viroza, te Josip Šandrk koji će morati na operaciju ramena, ali se čeka pogodan trenutak da se taj zahvat obavi. Trener Vujović je najavio da bi se u sastav, nakon višemjesečnog izbivanja, mogao vratiti Josip Valčić, unatoč tome što još nije u optimalnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Trener Zagreba je komentirao nedavno objavljeni popisa hrvatskih reprezentativaca na kojem nema Igora Vorija i Ivana Čupića.

"Ne mogu ulaziti u Babićeve razloge zašto njih nije pozvao. Meni smeta što na popisu nema Sandra Obranovića koji je najkonstantniji igrač Zagreba i zaslužio je poziv. Opet, drago mi je da ima toliko igrača Zagreba, jer to znači da dobro radimo", zaključio je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo