ŠTRLEK NIJE HTIO SKRIVATI ŠTO SE DOGODILO NA TERENU: / Priznao je zbog čega je Brazil uspio iznenaditi

Image

Usprkos lošem rezultatu Kauboja, krilo hrvatske reprezentacije bilo je raspoloženo za razgovor s novinarima

20.1.2019.
20:58
VOYO logo

U prvom susretu drugog kruga svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, hrvatska reprezentacija je u Kölnu neočekivano izgubila od Brazila 26:29 (13:17) ugrozivši plasmanu u polufinale. Dramatičnu utakmicu i još dramatičniju završnicu komentirao je i Manuel Štrlek.

"Trebamo čestitati Brazilcima, odigrali su danas stvarno dobru utakmicu. Mislim da smo si sami krivi, nismo bili oni pravi, nismo bili ona ekipa iz prvog kruga, moram reći da me ovo stvarno boli. Imamo još dvije utakmice pred nama, sve u našim rukama. Potrudit ćemo se da pokažemo onu našu kvalitetu koju smo pokazivali u prvoj grupi u Munchenu i trebamo dignuti glavu gore. Nije jedna utakmica smak svijeta, idemo pobijediti Nijemce sutra", kazao je pa Štrlek za RTL pa se osvrnuo na današnju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio što je bilo najteže

Štrlek priznaje kako jednostavno nisu imali dovoljno energije za vratiti se nakon što su Brazilci napravili veliku razliku pogodaka.

"Dobro su nas zaustavili svojom dubokom 5-1 obranom, mi stvarno nismo imali rješenje, na početku smo im dali neke lopte koje su zabijali. Nevjerojatnu energiju moraš potrošiti da se vratiš u utakmicu kada gubiš s tolikom razlikom. Mi smo se trudili, dali sve od sebe, ali jednostavno je bilo previše grešaka danas, šteta da se nismo uspjeli vratiti. Ne treba tražiti krivca u drugima, mi smo krivi. Pokušavali smo se vratiti, bodrili smo se, ali to je sport. Nekad jednostavno izgubiš, trebaš se dignuti i nadamo se da se takve greške neće više ponavljati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč teškom porazu, naše lijevo krilo smatra da do sutra mogu vratiti pobjednički duh.

"Mi smo ekipa s nevjerojatnim duhom, siguran sam da ćemo si sad u svlačionici reći što imamo i da ćemo sutra odigrati jednu jako dobru utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo