VEĆ SUTRA BJELORUSIJA

STEVANOVIĆ SVJESTAN DA JE VRIJEME DA SE PROBUDI: ‘Ako i obrana bude loša, golman mora nešto obraniti’

“Problem je u tome što smo mi igrali slabije, a sve je išlo na njihov mlin, igrali su jako dobro i zasluženo pobijedili”, rekao je Stivi

PORAZOM OD ŠVEĐANA POPRILIČNO SMO SI ZAKOMPLICIRALI ŽIVOT: Kauboje čeka pravi pakao na putu do polufinala Eura

UBILI SU NAS U POJAM: Pojavio se video koji najbolje dočarava kriminalnu obranu Kauboja protiv Švedske

Uoči puta u Zagreb gdje će nastaviti svoj put na Europskom prvenstvu, Kauboji su odradili press konferenciju, a pred novinare je stao i Ivan Stevanović.

‘Bili smo loši u svim segmentima igre’

Vratari naše reprezentacije ne brane na visokoj razini koja se od njih očekuje, štoviše, među najlošijima su na turniru, a Stivi je toga i sam svjesan:

“Bili smo loši u svim segmentima igre, blijedi, ja prvi…  Nismo izgledali dobro ni u napadu, pogotovo ni u obrani. Nadam se da ćemo danas vidjeti gdje je bio problem. Moramo se pripremati za Bjelorusiju. Izabrali smo teži put”, rekao je Stivi pa nastavio:

‘Švedska nas je raširila’

“Naravno da gledamo video, ali imali smo više problema. Puno igrača mi znamo od prije i obrana mora biti dobra da bi golman obranio, ali i golman mora obraniti ako obrana bude loša. Neki put treba obraniti i nešto što ti obrana ne napravi. Švedska nas je raširila, a to je teško braniti, to je otvoreni put prema golu i biraš veća – manja”, objasnio je Stevanović koji prije utakmice gleda videe sa trenerom vratara Vladom Šolom.

“Šveđani su igrali i najbolji rukomet u Francuskoj, znali smo da su dobri. Problem je u tome što smo mi igrali slabije, a sve je išlo na njihov mlin, igrali su jako dobro i zasluženo pobijedili.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr