SRPSKI REPREZENTATIVAC KOJI NAM JE ZADAVAO VELIKE PROBLEME POJAČAO NEXE: / 'Ovo mi je bila velika želja'

Image
Foto: Profimedia

Pešić stiže kao zamjena pivotu Marinu Šipiću koji je postao član PPD Zagreba

2.7.2019.
12:19
Profimedia
VOYO logo

Rukometni viceprvak Hrvatske RK Nexe doveo je u svoje redove veliko pojačanje u vidu srpskog rukometnog reprezentativca Živana Pešića. Njega je našićki klub doveo nakon angažmana u španjolskom velikanu Ademar Leonu.

"Moja je želja bila da poslije Ademar Leona, Španjolske, dođem nešto bliže u Europu, ali iskreno, nisam niti sanjao da ću doći baš ovako blizu kuće, dva sata vožnje. Kada je došla ponuda od RK Nexe, bez puno razmišljanja sam to prihvatio i to je sada iza nas što me iskreno veseli. Sve je dogovoreno vrlo brzo, ugovor je sada potpisan i sve ide onako kako sam želio", rekao je Pešić na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UMIROVIO SE ZLATNI HRVATSKI RUKOMETAŠ: /

Iz čudesne generacije ostao je još samo jedan

Image
UMIROVIO SE ZLATNI HRVATSKI RUKOMETAŠ: /

Iz čudesne generacije ostao je još samo jedan

Pešića smo dobro zapamtili iz ovih kvalifikacija za Europsko prvenstvo u kojima je Hrvatskoj zadavao velike probleme u obrani. Ukupno nam je zabio sedam pogodaka u dvije kvalifikacijske utakmice. Četiri u prvoj i tri u drugoj.

Sviđaju mu se Našice

Pešić stiže kao zamjena pivotu Marinu Šipiću koji je postao član PPD Zagreba. Na predstavljanju srpskog pšivota bio je i nedavno umirovljeni Vederan Zrnić koji je sad u novoj funkciji u upravi kluba. Srbinu je nedavno umro otac i to je vjerojatno razlog zbog kojeg se želi preseliti bliže domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grad Našice me podsjeća na moju Bačku Palanku iako je nešto manji gradić. Sigurno simpatično mjesto i vjerujem kako će mi tu biti vrlo lijepo. U blizini je i Osijek, a ni Zagreb nije daleko, a što mi je najbolje, blizu sam svojih pa mi je to sve nekako odmah dobro sjelo", izjavio je Pešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo