Srpski junak više cijeni Linu Červara od nekih Hrvata!

16.2.2012.
8:28
VOYO logo

Stanić je bio jedan od junaka Srbije u pohodu na drugo mjesto na Europskom prvenstvu, a s dobrim predstava nastavio je i po povratku u svoj matični klub Metalurg, gdje ga vodi Lino Červar.

"Najdražu čestitku dobio sam od mog trenera u klubu Lina Červara, bivšeg izbornika Hrvatske. On je jedan od najzaslužnijih za moje dobre nastupe u Beogradu. Bodrio me svakim danom, nisam ga mogao iznevjeriti. Kada sam se vratio u Skopje, rekao mi je da od mene sada traži još bolje obrane. Ne smijem ga iznevjeriti", rekao je golman Srbije za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sastanka sa srpskim ministrom obrane Draganom Šutanovcem dobio je nadimak, koji koriste i navijači u Skopju.

"I ovdje me zovu ministar obrane. Ostvario sam dječačke snove, još sanjam i ne želim prekidati taj san. Priznanje za najboljeg golmana i srebrna medalja su fantastičan uspjeh, a došli su kao nagrada za sve što sam proživio u životu", kazao je Stanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale protiv Hrvatske još uvijek je teško zaboraviti.

"To je nezapamćeno, to nitko od nas igrača nikad više neće doživjeti. Protiv Hrvata smo u polufinalu igrali posebnu utakmicu, takvu utakmicu na tribinama u životu nisam doživio, kao ni nitko od suigrača", zaključio je 33-godišnji vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo