'Srbi su to zataškali, a zbog nas bi cijeli svijet reagirao!'

'Onakvu atmosferu kakva je bila u Srbiji nisam vidio u životu, navijačima se u očima vidjela mržnja. Da se kod nas dogodilo nešto slično, cijeli svijet bi reagirao.

30.1.2012.
21:05
VOYO logo

Izbornik rukometne reprezentacije Slavko Goluža je nakon povratka u Hrvatsku s igračima proslavio brončanu medalju iz Srbije, a onda u ponedjeljak navečer gostovao u Dnevniku HTV-a, gdje se još jednom osvrnuo na zbivanja u Novom Sadu i Beogradu.

"Onakvu atmosferu kakva je bila u Srbiji nisam vidio u životu. Svi su bili protiv nas. Navijači iz cijele Srbije okrenuli su se protiv nas, a u očima im se vidjela velika mržnja", prenio je svoje dojmove Goluža, a onda se osvrnuo i na svečanost dodjele medalja na koju su srpski reprezentativci došli sa šajkačama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedan njihov folklor, ali da se kod nas dogodilo nešto slično, cijeli svijet bi reagirao. Srbi su to uspjeli zataškati, kao i bacanje boce prema Baliću i meni kada je Šešum završio u bolnici", izjavio je Goluža.

Šajkače su u beogradskoj Areni nosili čak i neki danski navijači, a najstariji danski reprezentativac, 39-godišnji Lars Christiansen na pitanje srpskog novinara 'hoće li zlatnu medalju slaviti negdje u Beogradu', odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li sigurno slaviti u Beogradu kad pobijedite Srbiju."

Više o temi: specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo