ŠPREM I MATOŠEVIĆ DETEKTIRALI UZROKE PORAZA: / Evo kako oni objašnjavaju debakl Kauboja

Image
Foto: Screenshot

Loš rezultat protiv Brazila nije dobro sjeo poznatim komentatorima

20.1.2019.
22:05
Screenshot
VOYO logo

Poraz Hrvatske prokomentirali su i stručni komentatori u studiju RTL-a, Goran Šprem i Valter Matošević. Obojica su, potpuno logično, nezadovoljni viđenim i jako razočaranim s tim kako se cijela situacija rasplela.

"Kada se boriš, onda sve ide. Vidjeli smo to protiv Španjolske. Ovaj put je sve bilo dijametralno suprotno", rekao je Šprem i dodao kako je jako žalostan zbog poraza. "Napad je ovo izgubio, bili smo statični. Inače nam odgovara agresivna obrana, ali nismo koristili prostor, radili smo greške. Loše se zakotrljalo i nismo se mogli vratiti", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio što ga boli

"Sve što smo dobro napravili ispalo je loše, a Brazil je sve napravio dobro. Nisu oduševili, mi smo ovo izgubili, nisu oni dobili. To me boli."

Valter Matošević kazao je nakon poraza da Hrvatska nije imala ništa u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo kretnji kao ranije, ni križanja, ni lepršavosti, ni lopte do krila. Nismo imali rješenja na njihovu duboku zonu, probali smo igru sedam na šest, napravili smo nekoliko tehničkih pogrešaka i krenuli iz greške u grešku. Oni su nas samo kažnjavali. Tračak nade kod 26:21 i serije 4:1 pa fulani zicer i sreća nije bila tu", rekao je zlatni vratar, olimpijski i svjetski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo