SPLIĆANI MOGU ODAHNUTI: / Potvrđeno je da istinski sportski spektakl dolazi u grad pod Marjanom

Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec
Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec
16.3.2017.
10:58
PIXSELL, Davor Puklavec
VOYO logo

Split se iznenada našao pod upitnikom jer zbog neizglasavanja gradskog proračuna za 2017. godinu nije bio u mogućnosti izmiriti financijske obveze predviđene za gradove domaćine Europskog prvenstva. Također, pojavilo se pitanje i zadovoljava li Spaladium Arena sve kriterije za održavanje tog natjecanja. Zadar je čekao kao rezerva, ali od toga neće biti ništa.

Image
HOĆE LI SPLIT UGOSTITI RUKOMETNI EURO: /

Inspekcija EHF-a posjetila Spaladium arenu, postoji jedan problem

Garancije Vlade

Inspekcija Europske rukometne federacije (EHF) posjetila je prošli tjedan Split i prema pisanju Slobodne Dalmacije, stigla je potvrda da će grad pod Marjanom ugostiti dio europske smotre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na temelju inspekcije, kao i garancija Vlade Republike Hrvatske te Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, EHF je potvrdio Split kao domaćina prvog kruga natjecanja Eura 2018.", priopćili su iz EHF-a.

Na Spaladium Areni će morati doći do određenih zahvata, ponajviše na pročelju dvorane, a treba pronaći i model po kojem će Split potpisati ugovor s EHF-om jer zbog spomenutog pada proračuna grad trenutno ne smije potpisivati ugovore. No, s obzirom na financijske garancije vladajućih struktura, to ipak ne bi trebao biti nepremostivi problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo