ŠPANJOLSKI IZBORNIK PODCJENJIVAČKI O KAUBOJIMA: / 'Hrvatska i Španjolska u finalu? Da bar tako bude...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Španjolska će u polufinalu igrati protiv Slovenije, a Hrvatska protiv Norveške

22.1.2020.
22:54
Profimedia
VOYO logo

Izbornik španjolske rukometne reprezentacije Jordi Ribera nije skrivao ljutnju što su njegovi igrači ispustili prednost od 6 pogodaka prednosti protiv Hrvatske pa odigrali 22-22, no izrazio je zadovoljstvo bodom koji je njegovu momčad odveo u polufinale Europskog prvenstva s prvog mjesta u skupini.

„U prvom poluvremenu je utakmica bila izjednačena a u drugom smo mi napravili dobar posao u obrani. Na samom kraju nas je možda koštala fizička iscrpljenost. Nju uzrokuje ovakva vrsta obrane. U zadnjih deset minuta nismo izdržali njihovih 6-0 , nedostajao nam je poneki pogodak za održavanje razlike, a oni su znali to iskoristiti brzim situacijama za gol“, rekao je Ribera za španjolsku novinski agenciju EFE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„No najvažnije je da je momčad sačuvala taj bod te da smo prvi u skupini“, dodao je.

Image
SLOVENCI U SVLAČIONICI DOZNALI DA SU U POLUFINALU EURA: /

Pogledajte njihovu reakciju

Španjolska će u polufinalu igrati protiv Slovenije, a Hrvatska protiv Norveške., a sve ćete to moći gledati na RTL televiziji i RTLplayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„I mi i Hrvatska izašli smo po pobjedu, to se vidjelo. Nije bilo špekulacija. Premda smo i jedini i drugi rotirali igrače, namjera je bila očita. Pobijediti. A to je najbitnije“, napomenuo je Ribera.

Ozljeda Dušebajeva

Španjolskog izbornika brine ozljeda Alexa Dušebajeva koji je nakon jednog duela s Igorom Karačićem, u posljednjim minutama, morao napustiti teren. „Vidjet ćemo o čemu je riječ. Dok je još vruć ne možemo ništa znati, no čim se ohladi vidjet ćemo kako će reagirati“, zaključio je Ribera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Rodrigo Corrales napomenuo je kako je Španjolska pokazala karakter protiv Hrvatske.

"Pokazali smo karakter protiv njihove čvrste, izuzetno čvrste obrane, protiv protivnika koji je puno puta imao drugu priliku za udarac. Očito je da bi smo bili puno sretniji s pobjedom, jer smo imali prednost, no krivnja je na umoru.", rekao je Corrales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No ja sam zadovoljan pristupom i bodom. On je vrijedan jer smo i dalje neporaženi a omogućuje nam da u polufinale uđemo s prvog mjesta u skupini. Istovremeno moramo čestitati Hrvatima jer su izašli na teren s jasnom namjerom da nas pobijede", dodao je.

Corrales vjeruje da je izgledno finale Španjolska - Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da bar tako bude, to bi značilo da bi smo u tu zadnju utakmicu ušli sa šansom za pobijediti. No svjesni smo da sada počinje dio prvenstva kada se najviše osjeća umor. Ali mi smo spremni", zaključio je.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo