MNOGI SU MIJENJALI

ŠPANJOLSKI IZBORNIK NAPRAVIO ZAMJENU NA DAN UTAKMICE S HRVATSKOM: Kaubojima sada prijeti i mlađi sin jednog od najvećih u povijesti

Utakmicu Hrvatske i Španjolske možete gledati u izravnom prijenosu u srijedu od 16 sati na RTL televiziji i na RTLplayu te pratiti na portalu Net.hr. Emisija Vrijeme je za rukomet počinje u 15.20 na RTL televiziji te na RTLplayu

Hrvatska rukometna reprezentacija od 16 sati igra ključnu utakmicu druge faze Europskog prvenstva. Nakon obračuna sa Španjolcima doznat ćemo s kojeg mjesta Kauboji ulaze u polufinale, a potom tko će im biti suparnik – Norveška, Slovenija ili Mađarska.

JE LI ORGANIZATOR POGODOVAO NORVEŽANIMA NA ŠTETU HRVATSKE? Pogledajte što su napravili i time potakli teorije zavjere

Uoči utakmice španjolski izbornik Jordi Ribera odlučio je napraviti zamjenu u momčadi. Povukao je momčad Daniela Dušebajeva, jednog od najboljih mladih rukometaša na svijetu, a za susret s Hrvatskom neće konkurirati iskusni Angel Fernandez, prvi njihov strijelac s 26 golova.

Osvojio Euro u Hrvatskoj

Riječ je o mlađem sinu velikog Talant Dušebajeva, čiji je brat Alex jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji. Prije dvije godine na prvenstvu u Hrvatskoj postao europski prvak.

Osim njih zamjene su iskoristili i Norvežani. Kristian Saeveras je vani, a unutra je Willaim Aar, dok je kod Mađara Donat Bartok ušao umjesto Adama Totha.

Povratak na Net.hr