ZAGREB EKSPRESNO PREDSTAVIO VORIJEVOG NASLJEDNIKA: / 'Sigurno da nije ugodno naći se u ovakvoj situaciji'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Smjene trenera u Zagrebu bile su jako česte posljednjih godina. O tome je nešto više rekao direktor kluba Vedran Šupuković

9.10.2020.
14:44
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Igor Vori više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb, potvrdio je to klub putem službenih kanala. na njegovo mjesto doći će proslavljeni hrvatski vratar Vlado Šola.

"Sigurno da nije ugodno naći se u situaciji kada nemaš previše vremena za upoznavanje ekipe, ali isto tako čast je biti trener Zagreba i s moje strane to se ne odbija. Dat ću sve od sebe, svo svoje znanje i umijeće dat ću ekipi. Vjerojatno ću se pet minuta upoznavati danas s ekipom i onda idemo s radom. Siguran sam da je i Vori kvalitetno radio, nadogradit ću to s nekim svojim idejama, nadograditi igru i težiti pobjedama. U prvom naletu bavit ćemo se sami sobom, usput ćemo se baviti i protivnicima, ali najvažnije je da prvo riješimo svoje probleme", rekao je Šola na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JESTE LI SVJESNI ŠTO SE DOGODILO U NAJBOLJEM HRVATSKOM KLUBU? /

Otišla je još jedna legenda, on je deveti u četiri godine

Image
JESTE LI SVJESNI ŠTO SE DOGODILO U NAJBOLJEM HRVATSKOM KLUBU? /

Otišla je još jedna legenda, on je deveti u četiri godine

'Braniti nacionalni koeficijent'

Prokomentirao je i sljedeću utakmicu koju će Zagreb igrati protiv Barcelone.

"U Barceloni je svima teško, ne treba trošiti previše riječi o njoj. Mi do tada moramo pokrenuti proces, doći tamo i odigrati najbolje što možemo i fokusirati se na ono primarno, a to je Celje koje nam slijedi iza Barcelone", zaključio je Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjene trenera u Zagrebu bile su jako česte posljednjih godina. O tome je nešto više rekao direktor kluba Vedran Šupuković.

"Tri godine sam tu, imali smo dosta trenera i nismo baš s tim sretni i zadovoljni. Imali smo najbolju namjeru i s Vorijem, ali gubili smo od Szegeda u 15. minuti deset razlike, pa smo Vardaru imali plus šest pa izgubili, onda protiv Meškova krenuli i vratili se pa opet izgubili, od Kiela isto vrlo lako. Ne možemo biti rekreativni klub u Ligi prvaka. Moramo braniti i nacionalni koeficijent, devet ih ima za Ligu prvaka, trenutno imamo zagarantiran status i za iduću sezonu, ali zajedno s Nexeom moramo ga braniti. Morali smo povući neki potez u svrhu konsolidacije i napraviti nešto da dođemo do šestog mjesta. Ne smijemo se dovesti u situaciju da se svakog bojimo", objasnio je Šupuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vori je na trenerskoj klupi PPD Zagreba odradio pet službenih utakmica. Finalni turnir SEHA lige je okončao na četvrtom mjestu s dva poraza, a serija poraza nastavila se i u prva tri kola Lige prvaka (PPD Zagreb - Kiel 21:31, Veszprem - PPD Zagreb 37:25, PPD Zagreb - Aalborg 26:27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo