SLOVENCI U SVLAČIONICI DOZNALI DA SU U POLUFINALU EURA: / Pogledajte njihovu reakciju

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Slovenci u svlačionici doznali da idu u polufinale

22.1.2020.
22:40
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Rukometna muška reprezentacija Slovenije u srijedu slavi plasman u polufinale Eura. Naši zapadni susjedi ostvarili su plasman u završnicu uoči dvoboja s Norveškom koji su izgubili 33:30, a u polufinalu će igrati protiv Španjolske s kojom je Hrvatska u skupini 1 remizirala 22:22, u utakmici koju ste u izravnom prijenosu mogli gledati na RTL televiziji i RTLplayju, a tekstualno pratiti na portalu Net.hr i Sportnet,. Više o utakmici Hrvatske i Španjolske, kroz razgovor sa Slavkom Golužom, možete pročitati - OVDJE.

Image
NORVEŠKA - SLOVENIJA 33:30: /

U polufinalu igramo protiv Atomskih Norvežana

Image
NORVEŠKA - SLOVENIJA 33:30: /

U polufinalu igramo protiv Atomskih Norvežana

Mađarska izgubila od Portugala

Mađarska je ranije izgubila od jednog od najvećih iznenađenja prvenstva Portugala 34:26 i tako izgubila sve šanse za polufinale turnira. Sigurni putnici u polufinale iz skupine 2 su Slovenija i Norveška koja će igrati s Hrvatskom u petak od 18.00. I tu ćete utakmicu moći UŽIVO gledati na RTL televiziji i pratiti na RTLplayju, kao i na portalima Net.hr i Sportnet. Slovenci su u svlačionici doznali da idu u polufinale, pogledajte njihovu reakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska protiv Norveške za finale

Hrvatska rukometna reprezentacija u polufinalu europskog prvenstva u petak u Stockholmu igrat će protiv Norveške, dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Španjolska i Slovenija. Norveška je u odlučujućem susretu za prvo mjesto u skupini II pobijedila Sloveniju sa 33:30 i do polufinala je stigla sa svih sedam pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo