NEUGODNO IZNENAĐENJE

SLOVENCI U KAIRU UPALI U NEPREDVIĐENE PROBLEME KOJI PRIJETE I HRVATIMA: ‘Nadam se da ćemo to izbjeći’

Nikša Kaleb prokomentirao je reprezentaciju Bahreina koja će Hrvatskoj biti prva stepenica na putu do polufinala

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavlja natjecanje na 27. Svjetskom prvenstvu u Egiptu, susretima drugog kruga. Novu skupinu uz Hrvatsku, Katar i Japan, čine još Danska, Argentina i Bahrein.

Kauboji su stigli u Kairo, a sutra ih od 18 sati očekuje utakmica s Bahreinom, u kojoj su veliki favoriti. Iz Kaira su se uživo u emisiju RTL Danas javili Filip Brkić i stručni sukomentator Nikša Kaleb.

“U Kairu je sve na višoj razini nego u Aleksandriji, no nije sve idealno. Saznali smo danas da Slovenci imaju želučanih tegoba otkad su napustili jučer Aleksandriju. Oni su danas imali utakmicu protiv Makedonije i požalili su se na probleme nakon nekoliko obroka. Nadam se da ćemo mi to izbjeći“, izvijestio je Brkić.

POJAVILA SE PRIČA DA BI SE CINDRIĆ MOGAO VRATITI U REPREZENTACIJU: Luka objasnio kako zasad stoje stvari

‘Karačić ne smije u igru zadnjih 10-15 minuta’

Nikša Kaleb prokomentirao je reprezentaciju Bahreina koja će Hrvatskoj biti prva stepenica na putu do polufinala.

“Bahrein je za nijansu slabija reprezentacija od Katara. Mislim da bismo mogli sutra bez problema odigrati 6-0 obranu da ne trošimo ni Duvnjaka ni Mandića na prednjem. Doduše, Mandić nije ni previše igrao pa bi mogao dobiti nešto više minuta“, rekao je Kaleb pa komentirao priključivanje Igora Karačića koji će od sutra biti na raspolaganju izborniku Červaru.

“Ne bi ga trebalo ubacivati u 45. ili 50. minuti da osjeti igru. Treba ga uvesti dok je maksimalno zagrijan. Da odigra 10-15 minuta i to bi za nas trebalo biti dovoljno. Večeras je sletio i Matej Hrstić pa će doći do promjena u ekipi“, zaključio je Kaleb.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr