SKROMNI ŠEGO POTPUNO ODUŠEVIO IZJAVOM: / Njega kuju u zvijezde, a evo na koga on prebacuje zasluge

Image

Utakmica sa Španjolskom bila je prvi pravi test za hrvatsku reprezentaciju na ovom prvenstvu i uspješno smo ga položili

18.1.2019.
8:39
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija prvi je krug natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Muenchenu okončala sa stopostotnim učinkom, u susretu posljednjeg 5. kola skupine B svladala je europskog prvaka Španjolsku sa 23-19 (13-10). Zlatko Horvat s osam i Željko Musa sa šest golova predvodili su Hrvatsku, dok je Ferran Sole s pet pogodaka bio najefikasniji kod Španjolske.

"Odličan je osjećaj, ali moram istaknuti i svoju obranu. Željko Musa, Alen Blažević i svi dečki koji su u sredini stvarno odrađuju odličan posao. To ne vide ljudi koji laički prate rukomet, ali oni stvarno svoj posao odrađuju krvnički. Kad su oni tako agresivni na sredini i ne dozvoljavaju prolaz, odmah je i nama lakše", objasnio je Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šego ponovno oduševio

Utakmica sa Španjolskom bila je prvi pravi test za hrvatsku reprezentaciju na ovom prvenstvu i uspješno smo ga položili.

"Imamo odličnu ekipu i u obrani i u napadu. Raspodijelili smo tu minutažu da se ekipa ne umori. Igrači koji više igraju da se malo odmore, tako da mislim da smo na jako dobrom putu", zaključio je hrvatski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će protiv Brazila igrati u nedjelju u novoj skupini Svjetskog prvenstva.

"Ovo je bila utakmica da se vidi gdje smo i što smo. Vidjeli smo da smo na dobrom putu. Ali, nažalost, nismo nimalo skutirali Brazil. Nismo ih puno gledali, ali znamo da smo puno kvalitetnija reprezentacija od njih. Ako budemo igrali sto posto, mislim da neće biti problema", rekao je Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo