BITI ILI NE BITI

SILVIO IVANDIJA NAPRAVIO KRUCIJALAN POTEZ: Puno živaca bilo je potrebno za pratiti susret Zagreba i Celja

Hrvatski prvak PPD Zagreb uspio je svladati Celje 23-21 i doći na korak do plasmana u osmini finala. Zagrebaši sada čekaju ishod nedjeljne utakmice Vardar – Kristianstad.

Puno živaca bilo je potrebno za pratiti susret Zagreba i Celja. Arena Zagreb svjedočila je pravoj drami. Na poluvremenu su zagrebaši vodili 14-10, u 35. minuti imali i plus sedam, ali onda je uslijedila serija 8-0 Celjana i crna rupa od skoro 11 minuta bez pogotka rukometaša hrvatskog prvaka. No, Ivandija je onda napravio krucijalan potez. Pozvao je minutu odmora nakon koje je Zagreb zabio dva pogotka. Na kraju je ostvarena velika pobjeda.

NEVIĐENA DRAMA U ARENI ZAGREB! Hrvatski prvak pobijedio Celje u sudbonosnoj utakmici

“Kao što se očekivalo, utakmica se rješavala na kraju. Imali smo fantastičnih 45 minuta, onda smo pali, ali bez obzira na sve vratili smo se. Jedno isključenje izbacilo nas je iz ritma. Čestitam dečkima na žaru i borbi. Promašili smo neke otvorene situacije, bacili smo dvije lopte njima u ruke, pa su uhvatili bolji ritam. Srećom, na kraju smo uhvatili opet pravi ritam. Hvala publici, bila je izvrsna. Htjeli bi da je ovako stalno”, rekao je trener Zagrebaša Silvio Ivandija nakon utakmice za kamere HTV-a.

Domagoj Pavlović bio je jedan od najboljih strijelaca Zagreba. Postigao je pet golova.

“Sve dobro smo prosuli u 10-ak minuta i učinili ovu utakmicu zanimljivom. Nismo se snašli na obrani 5-1, nismo bili okomiti i nismo imali previše ideja. Trener je rekao da se smirimo, da utakmica još traje”, rekao je Domagoj Pavlović.


Povratak na Net.hr