SARAČEVIĆ I VORI NAJAVILI POLUFINALE SEHA LIGE PROTIV CELJA: / 'Očekuje nas nešto sasvim drugačije'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

"Nama nedostaju Hrstić i Vuglač što je objektivno hendikep, ali smatram da su moji suigrači spremni i da možemo uz malo sreće izboriti toliko željeno finale natjecanja", rekao je Vori

13.4.2018.
11:53
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba u petak će od 20:15 igrati polufinalu utakmicu završnog turnira Seha lige u makedonskom Skoplju. Utakmicu protiv slovenskog Celja najavio je trener Zlatko Saračević:

"Naš osnovni cilj je bio da i sedmu godinu u nizu izborimo plasman na završni turnir SEHA lige. Ovo su zaista četiri najkvalitetnije ekipe u natjecanju. Što se nas tiče smatram da smo kroz cijelu sezonu igrali dobro i da smo zasluženo danas ovdje u Skoplju. U petak nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica s protivnikom s kojim već tradicionalno vodimo teške i gotovo uvijek neizvjesne bitke. Rekao bih da su šanse u petak 50:50", poručio je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igraju moderan rukomet'

Utakmicu je najavio i Igor Vori:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slažem se s onim što je trener rekao i očekujem jednu jako tešku utakmicu. Igrali smo s Celjem dva puta ove sezone i nismo u tim dvobojima poraženi, ali mislim da nam je najbolje zaboraviti na sve što je bilo ranije jer nas u petak očekuje nešto sasvim drugačije. Celje je jedna mlada i poletna ekipa, imaju kvalitetnog trenera i igraju brz i moderan rukomet. Nama nedostaju Hrstić i Vuglač što je objektivno hendikep, ali smatram da su moji suigrači spremni i da možemo uz malo sreće izboriti toliko željeno finale natjecanja", rekao je Vori za službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo